Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
    Tahtmatult mina. Ega see päris normaalne pole jah, et kutsuda Flora-Levadia fänne ja Anti-Kalju ja Kalju fänne külg-külje kõrval mängule. Aga ühe toreda pühapäevaku nimel oleks võinud ju seda teha. Et näidata linnasakstele, et me ei taha Tallinna Kalevi kadumist. Et Tallinna linna ülejäänud kolme klubi fännid suudavad solidaarselt nõrgemat venda toetada. Nõrgal vennal on lihtsalt nii kõva staadion ja ajalugu.
    Piksenool teeme äkki sellise ürituse ka,et avaldad oma isiku keskstatal ?

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas jkj Vaata postitust
    nii kui ühes kohas teema vaibub siis teises algab, kes nüüd provatseerima hakkas
    Tahtmatult mina. Ega see päris normaalne pole jah, et kutsuda Flora-Levadia fänne ja Anti-Kalju ja Kalju fänne külg-külje kõrval mängule. Aga ühe toreda pühapäevaku nimel oleks võinud ju seda teha. Et näidata linnasakstele, et me ei taha Tallinna Kalevi kadumist. Et Tallinna linna ülejäänud kolme klubi fännid suudavad solidaarselt nõrgemat venda toetada. Nõrgal vennal on lihtsalt nii kõva staadion ja ajalugu.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    türa, onage kuskil läbus palun....

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Aadu&co
    Sorry aga ma ei käi troppidega ringi.
    ülejooksikutega tavaliselt ma ei suhtle

Leave a comment:

• jkj
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Sorry aga ma ei käi levadia tibladega ringi,
    ja veel külg-külje kõrval
    nii kui ühes kohas teema vaibub siis teises algab, kes nüüd provatseerima hakkas

Leave a comment:

Working...
X