320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

flora testib mustanahalist kaitsjat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Mitte ainult mustanahalistest

    FRANKLIN FLORASSE JA ASI TAHE. MUL POLE SELLE VASTU MIDAGI KUI VEEL ÜKS VÕÕRAS SISSE OSTETAKSE. ERX PANI ÕIGET JUTTU.
    FCF Forever

    Kommentaar


      #47
      Samas olen 99,99% kindel ,et kui neeger mängima hakkab siis rassistlikud hüüdlaused ei ole mitte harvad nähtused.Ja mõelge ise kas teile meeldiks kuskil mängida kus teid sõimatakse neegriks.
      Ma ei saa nüüd hästi aru, kui inimene on neeger ja talle öeldakse neeger, kas siis ta peab solvunud olema või?
      Kui ma olen eestlane ja mulk, siis ma ei ole solvunud kui mulle tribüünilt karjutakse eestlane, eestlane, mulk jne.

      Minge vaadake kinos filmi "The Animal" - seal on üks neeger, kes pole eluga Ameerikas rahul. Ükskõik, mida halba ta teeb kõik antakse talle andeks, ikkagi vähemus ja rõhutud.
      Film kulmineerub sellega, kuidas maruvihane linnarahvas ajab taga mingit mõrtsukat - saab selle kätte, hakkab lintshima ja siis astub esile neeger, kes ütleb, et mina olen hoopis mõrtsukas. Linnarahvas vaatab üksteisele otsa, serif ütleb mõtlikult, et paar inimest sinna-tänna, võime ju andeks anda ja sammutakse laiali.
      Jalgpallihaigla Liige

      Kommentaar


        #48
        Kellele ei meeldinud Raio "imetehnika" ja pallikontroll, on see mees 6nnistus taevast. Tehnika on tal väga hea v6i isegi eeskujulik . MA TEAN seda. Ja ta ei hakka m6ttetult palle ette peksma, kui vastased pole tal ligidalgi. Söödmang floras paraneb tunduvalt, kui ta tuleb, kuna Piiroja raiskas oma mehi vastastele pikka lüües.
        Ongi õnnistus taevast, kahjuks kaldun arvama, et paarist Stepanov-Piiroja müüakse esimesena ära Stepanov.
        Vaatasin mängu tulevikuga, Piiroja üllatas mind, on paranenud, ei sööda enam vastastele. Igatahes paar korda kui rünnakule tuli, söötis üliproffesionaalselt Tuleviku kaitsjate vahelt auti - progress.

        Krt, ootan põnevusega hetke millal saab neegrit mängimas näha (loodetavasti). Tõmbab vastaste ründajad haneks ja hakkab mängu juba kaitses üles ehitama - rünnakule sattudes oskab ka jalaga väravat lüüa.
        Jalgpallihaigla Liige

        Kommentaar


          #49
          Surinami

          esiteks pole surinamil oma keelt. kuna tegemist on endise hollandi kolooniaga on seal riigikeeleks arvatavsti hollandi keel.
          .................................................. .............

          Languages: Dutch, English, Sranan Tongo (Creole language), Hindustani, Javanese.

          Most Surinamers live in the narrow, northern coastal plain. The population is one of the most ethnically varied in the world. Each ethnic group preserves its own culture, and many institutions, including political parties, tend to follow ethnic lines. Informal relationships vary: The upper classes of all ethnic backgrounds mix freely; outside of the elite, social relations tend to remain within ethnic groupings. All groups may be found in the schools and workplace.

          Täpsemalt loe sealt:
          http://www.surinam.net/country_guide.phtml

          Kommentaar


            #50
            Eks siin ole tegu ilmsete Eurovisiooni möjutustega.Kuigi raske hoop rahvuslastele esiteks Rüütel Presidendiks ja siis "maugli".Loodame et on asja ja elame vöibolla edasi.
            Jalgpallihaigla liige.

            Kommentaar

            Working...
            X