Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Andke andeks, aga see, et Tumasyan esimestel minutitel kaardita jäi, on Premium liiga tasemel kohtuniku poolt lubamatu eksimus. Eriti niivõrd lihtsas olukorras, kus tald ees hilinenult sisse lennatakse.
-
SoccerGoal kelle poolt sa seda kriitikat ootad? Mängijad, treenerid, pealtvaatajad?
Teadagi on ELB mängudes kohtunike vaatleja, kes üldjuhul peale mängu räägib olukorrad kohtunikega üle ja edastab ettekande liitu. Kui praeguses näites kohtunik Sirel on vilistanud sellel hooajal 10 ELB mängu, (olles sellega neljandal kohal) siis peavad ta mängud olema ikkagi hästi vilistatud ja kaardid õigesti näidatud. Vähemalt kohtunike vaatlejate arvates.
Leave a comment:
-
Fifa omasid pidasin silmas jah, eestis on kõik amatöörid. Tühistamise kohta ei teadnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKui nüüd järele uurida, siis 2014 lõpus on FIFA vanusepiirangu tühistanud.
Mine võta nüüd kommi, Tõnis
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVahi!
Päriselt kaa või? Mis see piirang siis on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas trikimees Vaata postitustTippkohtunikel on, amatööridel mitte.
Päriselt kaa või? Mis see piirang siis on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKas Eestis on kohtunikel vanusepiirang? Päriselt?
Leave a comment:
-
Väga vabandan ja püüan seda öelda pehmelt, aga loodan, et Nagovitsõn võimalikult kiiresti 45 saaks.
Leave a comment:
-
Sel hooajal justkui polegi suurte prohmakate otsa sattunud, aga kui mängijale antakse kollane kaart pärast talle fikseeritud suluseisu, mille järgselt ta vaatab abikohtuniku poole ja lausub "Ma tulin ju välja!", siis miskit on selgelt viltu. Antud konkreetse näite puhul oli vilemeheks Sergei Nagovitsõn.
Erinevaid statistikaid vaadates hakkas silma ka Esiliiga B-s toimuv, kus teistest kohtunikest hakkab eriti silma Revo Sirel, kes on kümne mänguga andnud 47 kollast ja suisa 8 punast kaarti. Võrreldes teistega on see märkimisväärne arv, muidugi Andrei Karhu antud liiga kolme mängu soolo 24 kollase ja 1 punasega on samuti märkimisväärne.
Küsimus, mis mul siiski kaua on peas mõlkunud, on see, et kui mängijatele niigi tehakse kontrolli, siis kas see ei tekita kahtlust, kui enam kui 50% juhtudel on konkreetse kohtuniku poolt antud kaardid rahulolematuse ja lugupidamatuse eest antud? Mängu juhtimine kui selline on üks asi, aga kui iga kuradi ja bljäädi pärast kaarti näidata, siis on siin midagi väga valesti. Samamoodi ma austan näiteks neid kohtunikke, kes suudavad lahendada mõistlikult "kukepokse", kus mängijad on läinud pärast mingit olukorda rinnakuti ja on tekkinud sõnelus. Noo ei ole vaja kaarti näidata igas sellises olukorras, oleneb täiesti asjaoludest. Aga reaalsuses enamus lahendavad olukorra kaardiga, selle asemel, et osapooled konkreetselt jutule võtta.
Ma sooviks siin teemas näha rohkem kriitikat, isegi kui ref on tegelikkuses hea, aga üks mäng kümnest läks aia taha. Sest põhjendatult millelegi viidatuna saab ka vilemees miskit õppida ja loodetavasti tase aastatega tõuseb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas tõesti jagasid nad kiiresti ära, et kui punane valele läheb, siis disklaffi ei järgnegi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustVahetus mängust välja ilma kellegi sissevahetamiseta?
Leave a comment:
-
Puterdamine puterdamiseks. Kui ta puterdas nõrga löögi mis läks värava peale sisse, siis on ikka Volkovi koll reeglite järgi.
Mulle tundub et oleks kindlalt sisse läinud ka see löök ilma sekkumiseta, aga arvamused on arvamused.
EDIT: Mulle meenus FCI ja Paide mäng, kus oli sarnane keiss. Prosa tsenderdus lõppes tänu Karofeldile väravas ja ei ole 100% kindel ka kas oleks ise väravas lõpetanud. Pallil võis vint olla sees ja oleks keeranud värava eest läbi.
https://youtu.be/cgb8ikEHz_A?t=122
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee oli ikka ilmne puterdamine Tambergi poolt, seega ikka omavärav, mis on ka protokollis kirjas. Kõrre puhul on keerulisem, selgituse lisamine ei muudaks minuteid õigeks.
Leave a comment:
-
See on kohe kindlasti omavärav. Volkovi puude polnud ka nii tugev, et see oleks kuidagi instinktiivselt takistades väravasse läinud. Puhas enda puterdamine. Vabalt oleks saanud selle puhtaks lüüa või misiganes muu lahendus, kui üritada seda peatama hakata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: