Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu JK Vaprus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Urmas Epner
    replied
    Laske samas vaimus edasi .

Leave a comment:

• kprsoo
    replied
    Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitust
    "ultrad" panid nüüd mind paika.
    Asi pole ininas-asi selles,et pole üldse mõtet karjuda mingit asja vaid 2 korda ja sedagi endale vuntsi.
    tervist.

proovin ka sulle midagi vastu öelda ja seda pärast Eesti- Serbia mängu esimese kommentaarina...
    "nn ""FÄNNISEKTOR"" kõlab ikkagi üsna rämeda kommentaarina, seda enam, et erilist süvaanalüüsi järgnev foorumiikme kommentaar esile ei too. Milleks sellist paska üldse väljendada??
    Olen ise sellel hooajal vaadanud umbes pooli Pärnu Vapruse mänge, (seda nii kodu- kui välismängudel) kuna rohkematele ei ole ajapuudusel jõudnud. Kõigil mängudel olen koos "nn ""FÄNNISEKTOR"" -iga oma meeskonnale poolehoidu väljendanud. Vahel on see olnud valjuhäälsem, vahel vaiksem. Ei ole Sinu häält nendel mängudel kuulnud!
    Niisiis tekibki küsimus, kuidas suudab foorumikülastajal naer peale tekkida Pärnu Vapruse fännide peale?? Võta asi üle, see ei ole pärandatav ja algata asi hoopis uhkemalt.
    Ja asi kõlab ikka üsna inisemisena, kui midagi rohkemat mängust välja tuua ei oskagi.

Leave a comment:

• Urmas Epner
    replied
    "ultrad" panid nüüd mind paika.
    Asi pole ininas-asi selles,et pole üldse mõtet karjuda mingit asja vaid 2 korda ja sedagi endale vuntsi.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Mnjaa, rahu. Pole ise midagi teile ette heitnud kunagi, igati tore et sisuliselt igal mängul kohal ja nii. Viimasele mängule ise ei jõudnud, muidu sisuliselt kõik mängud ära vaadanud. Kuna mingeid laule eriti meil pole, ja teie pole ette dikteerinud ka eriti, on tulnud suhteliselt tasa istuda. Muidugi kui meeskonnal on võimalus või kohtunik teeb "kohtuniku" siis olen alati vastavalt kaasa ergutanud.
    Heh, tegelikult ongi kõige tähtsam asi see, et pole "teie" ja "meie" - on ainult "meie"!

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Mnjaa, rahu. Pole ise midagi teile ette heitnud kunagi, igati tore et sisuliselt igal mängul kohal ja nii. Viimasele mängule ise ei jõudnud, muidu sisuliselt kõik mängud ära vaadanud. Kuna mingeid laule eriti meil pole, ja teie pole ette dikteerinud ka eriti, on tulnud suhteliselt tasa istuda. Muidugi kui meeskonnal on võimalus või kohtunik teeb "kohtuniku" siis olen alati vastavalt kaasa ergutanud.

Leave a comment:

Working...
X