Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No see uus kunstmurukate peab olema ikka megaheal tasemel (nagu Norras ja Rootsis on) kui tahetakse stabiilselt tiitli eest järgnevatel hooaegadel võidelda ja kuni 2014 aastani ära tassida.
Ajast 15 aastat tagasi mäletan FC Flora Viljandis mängitud hooaega, peale mida tuli Tallinnas alustada sisuliselt otsast peale, seda mäletades ei saanud Kaljule sarnast katset soovitada.
Mäletab keegi, mis põhjusel Flora terve hooaja Viljandis mängis?
Mäletab keegi, mis põhjusel Flora terve hooaja Viljandis mängis?
Arvan, et see on mingi umbluu jutt.
Ott Järvela klassika "Valga Warriori näol on tegemist järjekordse Flora süsteemi klubiga, mil on Valgaga sama palju pistmist kui Transil fair play’ga."
Võõrleegionärid said otsa, kelle tegemistest kodumaises jalgpallikoolis kirjutada, lisaks tunduks kõikide endiste võõrmängijate praegusest käekäigust kirjutamine ka juba ehk pisut igav. Nii et seekord mindi siis seda teed. Promo käib koguaeg, võtke õppust!
Võõrleegionärid said otsa, kelle tegemistest kodumaises jalgpallikoolis kirjutada, lisaks tunduks kõikide endiste võõrmängijate praegusest käekäigust kirjutamine ka juba ehk pisut igav. Nii et seekord mindi siis seda teed. Promo käib koguaeg, võtke õppust!
Oli see hetkel ikka positiivne tekst? (Ilma mingi varjatud tagamõtteta?) Keegi ei viitsi ju mingit igavat cräppi lugeda millegist, mille olemasolust nad isegi ei tea
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Flora ei ole tervet hooaega Viljandis mänginud.Aga mõne mängu siiski pidas.Tugevamate venelastest koosnevate meeskondadega.Paar Balti liiga mängu oli kah.Rahvast oli staadionil väga palju.
Hea meel meeskonna üle. Ma tõesti loodan, et Kalju võtab see hooaeg tiitli, sest ma olen üpris kindel, et Kalju võtaks CL-i tõsisemalt, kui teised Eesti "tippmeeskonnad". Kalju üritab vähemalt Eesti jalkat arendada ning selle üle hea meel. Kindlasti üritan kohal olla Kalju vs Flora mängudel ! Kõike head.
"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar