Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusteks 8 märts näeb, kes on pasakotid ja kes mitte
Kommentaar
-
Algselt postitas lennu Vaata postitustSeda imet ma tahaks näha, kuidas te suudate 8. märtsi ära oodate, kui te päeva jooksul vähemalt lehekülje huumorivaest juttu juurde toodate.FC Flora
Kommentaar
-
Ma küll ei usu eriti, et Kalju oma esimeses liigamängus kohe Florat võita suudab, väga ebatõenäoline. Küll aga on lootust, et see võib juhtuda tuleval hooajal mõnes hiljemas mängus.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMa küll ei usu eriti, et Kalju oma esimeses liigamängus kohe Florat võita suudab, väga ebatõenäoline. Küll aga on lootust, et see võib juhtuda tuleval hooajal mõnes hiljemas mängus.
ei suuda esimese mängas ja ei suuda ka teistes mängudes kalju Florat võita!
kalju on pasa ja võit on meie(Flora)oma!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustei suuda esimese mängas ja ei suuda ka teistes mängudes kalju Florat võita!
kalju on pasa ja võit on meie(Flora)oma!
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustPalun ära siia teemasse rohkem postita. Palun.
tõde on valus kuulata we?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustmiks?
tõde on valus kuulata we?
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMa lohutan end mõttega, et Florat toetavad ka tõsiselt toredad ja meeldivad inimesed.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustei suuda esimese mängas ja ei suuda ka teistes mängudes kalju Florat võita!
kalju on pasa ja võit on meie(Flora)oma!
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustvaat see lause mulle meeldis
mõtetult paugud, me kõik teame palju kaljul fännne on seda näitasid Kure vastu üleminekumängud, flora ei saaks sellist fännide aru eluseeski ühelegi mängule kokku
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmine ütle emmele, et sa oled tegija siin foorumis
mõtetult paugud, me kõik teame palju kaljul fännne on seda näitasid Kure vastu üleminekumängud, flora ei saaks sellist fännide aru eluseeski ühelegi mängule kokku
Flora saaks sellise kamba vabalt kokku..
ma olen näinud pilte kuressaares toimunud mängust ja seal polnud midagi nii palju kalju fänne..FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustmine ütle ise....
Flora saaks sellise kamba vabalt kokku..
ma olen näinud pilte kuressaares toimunud mängust ja seal polnud midagi nii palju kalju fänne..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar