Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kalju oli täna kui III liiga keskmine meeskond. Mölinat kui palju kuid mängu vähe. Lähen ma lootuses näha ilusat söödumänge Kalju poolt, kuid nägin platsil ainult vinguvaid veterane. Paar asjalikku poissi oli ikka võistkonnas, kuid seda vähe. Samas tuleb au anda Noolele, kes vast ainsana saaks veel krõgemal tasemel hakkama. Kahjuks Mitt ei leidnud täna aega mängima tulla ja mul jäi nägematta see virtuoos.
Tulite te nõmmekad nüüd pilvedelt alla oma 5-6 koha jutuga?
Eks Kaljul on hea hooaja alguse järel väike press peal,aga minu arvates lõikas näppu hoopis Olumets,kes olevat sellepärast väravavahi välja vahetanud,et ta eelmine mäng 2 kolli lasi.Ühesõnaga,Kalju poisid on arvamusel,et need vv-id on võrdsel tasemel.No nad ei ole seda ju mitte,Tammeväli ja Kääri\'t võib omavahel võrrelda,Lukk on peajagu üle.Arvata võib,et Maasing mõlises sellepärast väljakul,et ta äärepoolikuks pandi-väga kummaline käik??!!
Kure oli meeskonnavaimu poolest selgelt üle.Kalju vennad peavad saama vabalt nautida mängu,siis on edu loota,punnitamine sunniviisiliselt koos mölaga ei tundu õnnestuvat.Aga mäng on mäng,teised tahavad ja võidavad ka vahel.
Ma arvan, et hooaeg on alles väga alguses ning tibusid loetakse hooaja lõpus. See, et Kalju Kuressaare vastu pähe sai ei ole katastroof (samas ka mitte meeldiv). Järgmine kord tuleb lihtsalt neile 100ga tagasi teha ja selleks tuleb viimne kui 1 Nõmme Kalju fänn staadioni äärde tuua. Omade toetusega me teeme parimaid tulemusi. Näitame, et Kaljul on ka toetajaid, kes tahavad neid näha ML ja mängimas parimatele kohtadele, sest meie nõmmekad oleme ju ometigi seda väärt.
No fännid muidugi ka,aga ma ütlen veelkord,et Massa pere koer ei tohi vabu päevi võtta.Kui tsao-tsao on kohal,on ka hea tulemus soolas...Maskott mängule!
Kommentaar