Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olumetsa tsiteeriti täna isegi Hommikutelevisioonis
Üldse oli eile üle pika aja üks mõnusamalt kulgenud hooaja avamisi. Keegi ei olnud sapine ja pahatahtlik.
Ahsoo, kuna ma olen Eestist ära, siis oleks huvitav teada mida seal täpsemalt räägiti?
Lahe et julgetakse ka midagi erinevat teha. Uusi roosasi vorme peaks esimesele Kalju mängule vaatama tulema. Salle sooviks ka saada. Vaadake Kalju kodukalt uut roosat vormi.
Last edited by HABE; 03.03.07, 12:22.
Põhjus: Lisa infot sama asja kohta.
Kaljul on väga ilus vorm. Mitte ainult see roosa vaid ka roheline on minu silmis päris hästi välja kukkunud. Kurel on ka see aasta uus vorm. Kuna ma olen uut Kure vormi ainult pildi pealt näinud siis pean tunnistama, et eelmine meeldis rohkem, aga uuel ei ole ka midagi viga. Üks asi mida tahaks paljudele vormidele ette heita on, et pisike number mängija rinnal on koondiste vormidel, klubivormidel on ainult selja taga number.
Kui siin esimest korda roosat vormi mainiti, siis tulid mulle meelde Rolling Doorsi ehk sel ajal Vastemõisa nime all mänginud meeskonna vormid ja eriti head tulemust ei lootnud, aga nüüd nägin seda pilti ja minu meelest on see vorm väga hea. Mõlemad on tegelikult head, et see roheline on ka väga viis.
Kommentaar