Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Võtke kuidas tahate aga Nõmme Kalju eesmärkidest, mis on meedias olnud ma loodan et te ikka võidate järgmised mängud ja tõusete ML.
Väga spets
Antonil on meeletu arhiiv Õhtulehe aegadest, ma usun, et kõik jalgpallisõbrad peaks selle ettevõtmise juures ühe kummarduse härra Sihile tegema!
Pärnu Kalakombinaat/MEK meeskonna pildil on lisaks veel ju tuntud jalgpallur ja treener Jüri Saar, seisab Tarmo Rüütli kõrval. Tema on, jah, kahjuks siiski Eesti naiste koondise ja Pärnu Jalgpalli Klubi naiskonna treener ja seetõttu ei ole ka nii nimekas. Pärnu JK Vaprus väravavahtide treener Tõnu Meetua oli tollal ka Pärnu meeskonna esikipper ja on pildil paremalt teine pärnakate kaitse tugitala Heldur Harkmanni (nahktagis) kõrval. Meeskonna kapten Jaan Saal on keskel kükitanud Eesti (NSV) jalgpallikarika ja võidupärja taha.
Härra Sihile kummardus,tema poja Ahtoga olen koos 10 aastat suusatanud.Paluks siia pilte ka Trummi meeskonnast läbi käinud T.Kõmperist,H.Näksist ja praegugi veel mängivast U.Liivamaast
Ka Kalju vanameistrid peaks nende nimedega väga tuttavad olema.
Härra Sihile kummardus,tema poja Ahtoga olen koos 10 aastat suusatanud.Paluks siia pilte ka Trummi meeskonnast läbi käinud T.Kõmperist,H.Näksist ja praegugi veel mängivast U.Liivamaast
Ka Kalju vanameistrid peaks nende nimedega väga tuttavad olema.
Loomulikult on tuttavad nimed
Ma usun, et see on Antoni jaoks käkitegu need pildid leida oma sügavatest sahtlitest
Veel kord suur aitäh retro rubriigi toimetajale. Hea on lugeda ja vaadata , noorsus tuleb meelde. Neid KSMK ja Spordi mänge sai kogu aeg käidud vaatamas. Kahju ,et tooleaegne Eesti kommude juhtkond ei olnud jalgpallist huvitatud ja soosis vaid korvpalli. Tänu sellele on meie jalgpallikultuur üsna õhuke ja nõuab veel suuri pingutusi enne ,kui inimesed staadionitel hakkavad käima.
Kommentaar