Algselt postitas dareth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas willane Vaata postitustju saab triipkoodi lugeja aru, kas hooajapilet või mitte
Kommentaar
-
Keegi varem juba küsis, kuidas Vitor teises mängus hakkama sai, aga vastust ma ei näinud. Mind ka huvitab, mis seis temaga on?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustIgati hea idee juba enne hooaja algust fänne kokku ajada,retsept!FC Flora
Kommentaar
-
Ühele jalgpallurile on tipptasemel mängimiseks klubi vaja ning jaanuarikuise üleminekuakna sulgumiseni pole enam palju jäänud. Stepanov tunnistas taas, et on kõikidele pakkumistele avatud. Teatavasti otsib näiteks Nõmme Kalju enda ridadesse kogenud keskkaitsjat.
«Eks ma ootan nende kõnet,» naeris Stepanov. «Oma telefoninumbrit ei varja ma kellegi eest.»
Kuno kuna kõne teed?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusttäna oli ka reporteris natuke juttu.
Mittemidagi ütlev lõik küll oli, aga ehk siis järgmises osas näidatakse Nacionali mängu ka.
Steiv - kui sa meie Armeenia ARM vs EST reisist ka nii kehva loo kokkupaned/eetrisse lased ... siis sind kaasa ei võta!RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustEi,aga kui reaalsuses püsida siis jah, üleminekuuks on juba sulgenud, ainult lukku pole pandud veel, ning JK Nõmme Kalju pidi ju saatma paar mängijat Nacionalisse testimisele. Ma pole küll midagi kuulnud?
Arvatavati oli see väikene sõnakõlks, et meile head meelt valmistada
Ja Jansa ja muud vingurid... kamoon Reporter pole mingisugune jalgpallisaadegi ju. Tavalist ehitusmeest ei kotigi mingisugune eesti jalgpall (lööge oma pead puruks mardid vms) aga kuidas mingil seltskonnal väljamaal pulli saab, seda viitsib ta ikka vaadata. Kui hästi läheb ja seltskond meeldis, siisehk tuleb ka vabal päeval staadionile neid mehi vaatama. Isegi kui ei tule, siis sai Reporter põnevad saatelõigud ja mõned seltskonnad vaatajaskonnale ehk juurdegi
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar