Algselt postitas 17
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Antu21 Vaata postitusttee oma ääremärkusi palju tahad aga nii palju kui ma vaatasin su vanu postitusi siis olidki need kõik ääremärkused!!!! nii et tee ise oma järeldused.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpervert oled et uurid 17 postitusi? teeme omad järeldused
tabavalt öeldudAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpervert oled et uurid 17 postitusi? teeme omad järeldused
Kommentaar
-
Algselt postitas Antu21 Vaata postitustselle saarlasel on koguaeg midagi öelda, rahune maha ükskord ja saa kadedusest üle!!!
Kommentaar
-
pilte on jah palju, mis neist vahtida, strateegilised kohad ka kinni kaetud. Nüüd, kui piltide tegemine lihtne on, siis vorbitakse neid metsikult valmis teha ja muudkui aga üles riputada.
Meenub lausung filmist Indrek: sõnnik pole venemaal keelatud, iga mees võib oma vooriga minu hoovi sõita? Ja selle peale on muidugi vastus olemas: ma tean, mis on sõnnik, aga need fotod ei ole sõnnik.
Selline heatahtlik kriitika siis.
Tore on ka see, et Kalju kodukale on ilmunud uuesti vanemad uudised.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustpilte on jah palju, mis neist vahtida, strateegilised kohad ka kinni kaetud. Nüüd, kui piltide tegemine lihtne on, siis vorbitakse neid metsikult valmis teha ja muudkui aga üles riputada.
Meenub lausung filmist Indrek: sõnnik pole venemaal keelatud, iga mees võib oma vooriga minu hoovi sõita? Ja selle peale on muidugi vastus olemas: ma tean, mis on sõnnik, aga need fotod ei ole sõnnik.
Selline heatahtlik kriitika siis.
Tore on ka see, et Kalju kodukale on ilmunud uuesti vanemad uudised.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustSellele, mida sa ütlesid piltide tootmise kohta, kirjutan ma kohe alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustüha a asemel
hästi paned kirjapildi mees :P
irw, ehe näide kust need vead tulevad
Kui keegi tahab vabatahtlikult artikkleid üle küjendada, siis andke teada
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustirw, ehe näide kust need vead tulevad
Kui keegi tahab vabatahtlikult artikkleid üle küjendada, siis andke teada
Kommentaar
Bottom 300x250