Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurb number ikka küll see 80, mis tuleb välja, et kõvasti üle pakutud ka veel? Lihtsalt masendav. Kuna vahel olen teinud ka reaalaja ülekandeid, siis kõrvu on jäänud repliik: inspektor vaatas pilguga üle staadioni ja ütles, et umbes 80 inimest ning kaaslane kõrvalt oli nõus, kuid täiendas, et müüdi 37 piletit... Tegemist oli mingi Levadia mänguga Kadrioru staadionil.
Kurb number ikka küll see 80, mis tuleb välja, et kõvasti üle pakutud ka veel? Lihtsalt masendav. Kuna vahel olen teinud ka reaalaja ülekandeid, siis kõrvu on jäänud repliik: inspektor vaatas pilguga üle staadioni ja ütles, et umbes 80 inimest ning kaaslane kõrvalt oli nõus, kuid täiendas, et müüdi 37 piletit... Tegemist oli mingi Levadia mänguga Kadrioru staadionil.
Levadia mängul saava alaealised ja penskarid tasuta sisse ka ju.
Kalju tahab veel Meistriliigasse pääseda?
Andge andeks,aga unistage edasi. VALGA FC WARRIOR - NÕMME JK KALJU 3:1 (1:0) LÕPPSEIS. Pigem usun, et Warrior saab uuesti ml'sse.
PS. Kui isegi duublitest jagu ei saa, mis siis ikka.
Positiivselt on aga Sillamäe kalev seal näidanud.
2. JK Sillamäe Kalev 11 8 2 1 16 : 10 26
Kalju tahab veel Meistriliigasse pääseda? PS. Kui isegi duublitest jagu ei saa, mis siis ikka.
Ma olen siin Kuno poste lugedes (vaata näiteks eelmist lehekülge) saanud aru, et minna küll tahetakse, aga on jäetud ütlemata millal. Ehk et meeskond pole veel valmis tõusmaks aste kõrgemale.
Kalju tahab veel Meistriliigasse pääseda?
Andge andeks,aga unistage edasi. VALGA FC WARRIOR - NÕMME JK KALJU 3:1 (1:0) LÕPPSEIS. Pigem usun, et Warrior saab uuesti ml'sse.
PS. Kui isegi duublitest jagu ei saa, mis siis ikka.
Positiivselt on aga Sillamäe kalev seal näidanud.
2. JK Sillamäe Kalev 11 8 2 1 16 : 10 26
Mis mõttes, kui isegi duublitest jagu ei saa? Levadia, TVMK, Flora jne duublid on väga tugevad.
Kommentaar