Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    ahsoo et kallite piletihindade tõttu ei tule eurokohtumistele 1000+ pealtvaatajat aga koduse liiga piletite odavuse tõttu on seesama 1000+ tavapärane asi?
    Ei ole tavapärane asi, aga küsimus on jätkuvalt selles, et spordihuviline vajab vastandamist, et kellegi poolt olla. Rahvusvaheliste sarjade puhul on kellegi poolt olla oluliselt lihtsam kui kodustel meistrivõistlustel, kus medalid jagatakse Tallinna keskselt. Rääkimata sellest, et eurosarja kohtumised on vähemalt minu kui fänni jaoks hooaja tähtsaimad mängud. Ehk elu on varasemalt näidanud, et need lähevad ka tavavaatajale kõige enam korda.

Ma kulutan jalgpallifänlusele aastas omajagu raha ja minu jaoks ei ole probleem euromängude eest maksta ka 10 või 20 eurot, sest mulle meeldib kohalik jalgpall, kuid ma ei ole kindel, kas pühapäeva huviline, keda me samuti staadionile vajame, tahab selle eest 10+ eurot maksta. Mulle on senimaani tundunud, et kui vastas ei ole just atraktiivne võistkond, siis ega väga ikka ei taha küll. Ja teda ei huvita see, et staadioni kulud on suured. Ehk oleks mõistlik asja laiemalt vaadata ja ehk tooks näiteks 3 eurone pilet pikas perspektiivis rohkem tulu kui 10 eurone pilet?

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ennustan, et mitte ükski Euroopa liiga 1. eelringis mängiv klubi ei suuda neljakohalist publikunumbrit staadionile meelitada (kui see just ei tule kõikide noormängijate kohustuslikus korras staadionile vedamisest). Ja see on kurb ennustus.
    ahsoo et kallite piletihindade tõttu ei tule eurokohtumistele 1000+ pealtvaatajat aga koduse liiga piletite odavuse tõttu on seesama 1000+ tavapärane asi?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Millest selline erinevus?
    Esiteks on euromängude päeval staadion täielikult muudeks asjadeks suletud (jalgpalli ja kergejõustiku treeningud teistel väljakutel). Kui Premium liiga mäng, siis suletakse ca 2,5-3h enne mängu. Ehk siis euromängu ajal on staadion täielikult koduvõistkonna kasutuses. Saavad riietusruumides teha, mida ise tahavad (vormid komplekteerida, toit mängijatele jne).

+ euromängude hind sisaldab kahte tunni ajast treeningut peaareenil mängule eelneval päeval (koduvõistkonnale ja külalistele).

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    See on loomulik, et Euromängude piletid PL omadest kallimad - põhjus on siis 1 ja ainus: UEFA nõuetega seotud kõrgemad kulud staadionidel endil näiteks Kadrioru hind erineb 4 korda - kohaliku liiga mäng maksab 636 EUR, Rahvusvaheline aga 2208 EUR + suuremad kulud turvateenistuse peale jne jne jne.

Ühesõnaga, kui klubi ei taha väga selle korraldusega miinusesse jääda, siis pmst peab olema hind 2 korda suurem kui liigas - tulevad ehk mõned välisfännid siis kohalikel huvi rahvusvaheliste mängude vastu veidi suurem kui koduliiga vastu jne

Normaalsed hinnad, mina isiklikult lähen fäärlasi 10 EUR'i eest vaatama, sest mulle fäärlaste jalgpall meeldib

Kas tuleb 1000 või ei tule? Ei ole selliseid vastaseid et tuleks - kui ntx EL's oleksid Eesti klubid kohe saanud ntx HJK, AIK ja Maccabi siis oleks küll selline number saavutatav.... Ennekõike välisfännide arvu pealt....
    Millest selline erinevus?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Eesti klubid on tulnud välja piletihindadega esimeses Euroopa eelringis

Flora - 6 eurot täispilet ja 4 eurot sooduspilet
    Levadia - 10 eurot täispilet ja 5 eurot sooduspilet
    Kalju - 9 eurot eelmüügist, 12 eurot FB-s, 15 eurot staadionil
    Infonet - 10 eurot täispilet, lastele ja pensionäridele tasuta

Ma olen alati olnud arvamusel, et mängupiletite eest peab välja käima raha ja klubide finantsilise võimekuse parandamiseks peab ka oluliselt suurenema fännibaasist tulenev piletitulu. Ja jah, jätkuvalt ei saa selle 10 euro eest suures plaanis mitte midagi tänapäeval (kuigi ka 8-eurone VSB pakett on jätkuvalt kallis paljude foorumlaste jaoks), aga ka mina ei kujuta ette, kes läheb 10 euroga vaatama fääri saarte klubi, 15 euroga leedukaid või 10 euroga Infonetti, kes tuleb mängule 0:3 pealt.

Ennustan, et mitte ükski Euroopa liiga 1. eelringis mängiv klubi ei suuda neljakohalist publikunumbrit staadionile meelitada (kui see just ei tule kõikide noormängijate kohustuslikus korras staadionile vedamisest). Ja see on kurb ennustus.

See on loomulik, et Euromängude piletid PL omadest kallimad - põhjus on siis 1 ja ainus: UEFA nõuetega seotud kõrgemad kulud staadionidel endil näiteks Kadrioru hind erineb 4 korda - kohaliku liiga mäng maksab 636 EUR, Rahvusvaheline aga 2208 EUR + suuremad kulud turvateenistuse peale jne jne jne.

Ühesõnaga, kui klubi ei taha väga selle korraldusega miinusesse jääda, siis pmst peab olema hind 2 korda suurem kui liigas - tulevad ehk mõned välisfännid siis kohalikel huvi rahvusvaheliste mängude vastu veidi suurem kui koduliiga vastu jne

Normaalsed hinnad, mina isiklikult lähen fäärlasi 10 EUR'i eest vaatama, sest mulle fäärlaste jalgpall meeldib

Kas tuleb 1000 või ei tule? Ei ole selliseid vastaseid et tuleks - kui ntx EL's oleksid Eesti klubid kohe saanud ntx HJK, AIK ja Maccabi siis oleks küll selline number saavutatav.... Ennekõike välisfännide arvu pealt....

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eesti klubid on tulnud välja piletihindadega esimeses Euroopa eelringis

Flora - 6 eurot täispilet ja 4 eurot sooduspilet
    Levadia - 10 eurot täispilet ja 5 eurot sooduspilet
    Kalju - 9 eurot eelmüügist, 12 eurot FB-s, 15 eurot staadionil
    Infonet - 10 eurot täispilet, lastele ja pensionäridele tasuta

Ma olen alati olnud arvamusel, et mängupiletite eest peab välja käima raha ja klubide finantsilise võimekuse parandamiseks peab ka oluliselt suurenema fännibaasist tulenev piletitulu. Ja jah, jätkuvalt ei saa selle 10 euro eest suures plaanis mitte midagi tänapäeval (kuigi ka 8-eurone VSB pakett on jätkuvalt kallis paljude foorumlaste jaoks), aga ka mina ei kujuta ette, kes läheb 10 euroga vaatama fääri saarte klubi, 15 euroga leedukaid või 10 euroga Infonetti, kes tuleb mängule 0:3 pealt.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Juttude kohaselt Levadia euroarena on Kadriorus ja FCF, Kalju, Infonet mängivad ALCA'l - allikate info ütleb 95% tõenäosusega, et Kalju mängib 30.06.2016 võõrsil, kuna Infonetil on veel selline asjaolu,et mõned liikmed mängijad, treenerid) kes ei oma EL kodakondsust peavad pöörduma UK viisakeskusesse - sealt aga tuleb vastust kõige kiiremini 3-5 tööpäeva jooksul jne jne jne - seega 95% tõenäosusega Kalju peab Leetu minema juuni lõpus.
    Kalju mängib pigem Kadriorus.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    aga miks te arvate et kõik mängud ühel päeval toimuvad? eelnevatel hooaegadel ju mängud toimunud 2-3 erineval nädalapäeval

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Levadia või Kalju paaris vahetatakse ilmselt mängude järjekord ära.
    Juttude kohaselt Levadia euroarena on Kadriorus ja FCF, Kalju, Infonet mängivad ALCA'l - allikate info ütleb 95% tõenäosusega, et Kalju mängib 30.06.2016 võõrsil, kuna Infonetil on veel selline asjaolu,et mõned liikmed mängijad, treenerid) kes ei oma EL kodakondsust peavad pöörduma UK viisakeskusesse - sealt aga tuleb vastust kõige kiiremini 3-5 tööpäeva jooksul jne jne jne - seega 95% tõenäosusega Kalju peab Leetu minema juuni lõpus.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    Champions League
    2.ring
    BATE Borissov - SJK
    Pikk vs Aksalu\Kink. Vähemalt üks eestlane saab 2 ringist edasi

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ilmselt vahetatakse just Kalju oma, sest nemad loositi hiljem. Ehk siis Kaljul teine kodus. Ametlikult kindel muidugi veel ei ole.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Levadia või Kalju paaris vahetatakse ilmselt mängude järjekord ära.

Leave a comment:

• chac
    replied
    paneme siis kirja ka.

Champions League
    1. ring
    Flora - Lincoln Red Imps (Gibraltar)
    2.ring
    matši võitja -> Scotland Celtic
    BATE Borissov - SJK
    Red Bull Salzburg - Liepaja

Euroopa liiga
    Infonet - (Sco) Heart of Midlothian
    Levadia - (Faroe Islands) HB
    Nõmme - (Lit) Trakai
    saan ma õigesti aru et kõik mängivad samal päeval tallinnas?

Atlantas Lithuania - Finland HJK
    Shamrock Rovers Republic of Ireland - Finland RoPS
    Odd Norway - Finland IFK Mariehamn

Ventspils Latvia - Faroe Islands Víkingur Gøta
    Dinamo Minsk Belarus - Latvia Spartaks Jūrmala
    Breiðablik Iceland - Latvia Jelgava

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Millal need loosimised üldse on?
    20. juuni.