Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Kõlakad on lõpuks trükimusta saanud. Lisaks siia nimekirja veel Sander Puri ja Mihkel Aksalu ka, keda nad noolivad(noolisid)..
-
Sillamäe Kalev meelitab Martin Vunki Ida-Virumaale http://sport.err.ee/jalgpall/a8aa528...f-daae58f9f642
Leave a comment:
-
a üks oli õigeAlgselt postitas Andres. Vaata postitustpff, teised variandid olid palju huvitavamad.
Leave a comment:
-
Mjaa, hea pakkumine, sest Uiboleht ütles aastalõpuka teleülekandes, et Paidel on tõsi taga..Algselt postitas dareth Vaata postitustNo ma pakun siis Paidet.
Leave a comment:
-
Spekuleerin, et Infonet against all odds hijackib diili, et no oleks piisavalt värvikas see ennustamine meil siin.
Leave a comment:
-
Ma kaldun ka pigem Levadiat selleks pidama. Vaevalt Tallinna Kalev suudab pakkuda midagi enamat kui Sillamäe, on ju viimane tema jäämisest huvitatud nagu Starodubtsevi intervjuust selgus.
Leave a comment:
-
Ja Levadia välistad kuidas?Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustja ma jõudsin kalevini
Seegi üpris asjalik vana tegi sellise liigasisese transferi
Leave a comment:
-
ja ma jõudsin kaleviniAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPeale Levadia vist ühtegi reaalset kandidaati pole.
Leave a comment:
-
Peale Levadia vist ühtegi reaalset kandidaati pole.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustvälistamise teel jõuad ainult ühe klubini
Leave a comment:
-
välistamise teel jõuad ainult ühe klubiniAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustJa miks ei või avaldada, millises nimelt?
Leave a comment:
-
Õige küll, see on siin välisring...Algselt postitas Andres. Vaata postitustEi no, see ei ole foorumi jutt, nah..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: