Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    sellest on minu meelest erinevates teemades küll juba miljon korda juttu olnud, et sünnijärgset kodakondsust põhiseaduse järgi ära võtta ei saa. kuna Soome lubab topeltkodakondsust, siis see eelnev nõue võib ju paberil olemas olla, aga reaalselt ei pea inimene mitte millestki loobuma.
    this, Shparkz.

Põhiseaduse punkt 8: "Kelleltki ei tohi võtta sünniga omandatud Eesti kodakondsust."

Ainuke küss on, et kas on sünniga omandatud. Kuid miks ka mitte.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    sellest on minu meelest erinevates teemades küll juba miljon korda juttu olnud, et sünnijärgset kodakondsust põhiseaduse järgi ära võtta ei saa. kuna Soome lubab topeltkodakondsust, siis see eelnev nõue võib ju paberil olemas olla, aga reaalselt ei pea inimene mitte millestki loobuma.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Miks? Midagi ta ei pea.
    '' Kuna Eesti kodanik ei või olla samal ajal mõne muu riigi kodakondsuses, siis peab 18-aastaseks saanud isik 3 aasta jooksul loobuma Eesti või mõne muu riigi kodakondsusest. ''
    -eesti.ee

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Miks? Midagi ta ei pea.

Kui 14 aaastaselt kolis Soome, kas tal Eesti pass ikka on?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    ühest peab ta varsti loobuma siis
    Miks? Midagi ta ei pea.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Eesti ja Soome oma, tõenäoliselt.
    ühest peab ta varsti loobuma siis

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Mis pass tal ikkagi täpselt taskus on?
    Eesti ja Soome oma, tõenäoliselt.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas val Vaata postitust
    Tartu poiss.Trennis Merkuur-Juunioris.Kolis koos vanematega Soome-sai soome kodakonsus,paar korda mängis Soome noortekondise eest.Mängis Tamperes esiliigas.Päris hea poolik.
    Mis pass tal ikkagi täpselt taskus on?

Сергей Коршунов
    Гражданство:
    Эстония / Финляндия ????

ML kodukal on tüübi taga kodakondsuseks Eesti ?

Leave a comment:

• val
    replied
    Tartu poiss.Trennis Merkuur-Juunioris.Kolis koos vanematega Soome-sai soome kodakonsus,paar korda mängis Soome noortekondise eest.Mängis Tamperes esiliigas.Päris hea poolik.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    See on tõenäoliselt endise hokikoondislase Mihhaili poeg, kes on Soomes elanud.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Sillamäega on liitunud 92. a. sündinud Eesti kodakondne Sergei Koršunov, kes viimati mängis Eestis jalgpalli 2005. aastal. Omab keegi infot, kus ta vahepeal jalgpalliharidust omandas ning kas Eesti jalgpall temast üldse teadlik oli, sest noortekoondiseid ta esindanud pole?

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Janiion, asi on ikka põhimõttes. Chelsea poisid jätsid pallimängu, kus see ja teine ja tõttasid appi. Aga, et sinu küsimused saaksid vastatud, panen ka paar pilti, et olukorda paremini ette kujutada.

Reinu auto:

Teel olnud auk:

Info põhineb parimal uudisteallikal - NSR.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas AndresR Vaata postitust
    Reinule, et kui nüüd peaksid tulema mõned väiksed roosad pantrid ja lükkavad maja eest lume ära, siis kelle poolt oleksid?

Flora poolt.

Algselt postitas janiion Vaata postitust
    Rein, palun täpsusta olukorda. Sel hetkel, kui sa abi vajasid, kui kaugel olid Joma dressides mängijad sinu autost ja kui kaugel olid Chelsea poisid? Kui sügav oli auk ja mitut tüüpi on vaja, et Reinu autot august välja lükata? Anna mulle täpsed numbrid ja ma võtan asja üles.
    Joma omad olid 1 meetri kaugusel ja Chelsea omad 8 meetri kaugusel. Kahte tüüpi oli vaja, auk oli 20 cm sügav.
    Võid nüüd üles võtta.

Leave a comment:

• janiion
    replied
    Rein, palun täpsusta olukorda. Sel hetkel, kui sa abi vajasid, kui kaugel olid Joma dressides mängijad sinu autost ja kui kaugel olid Chelsea poisid? Kui sügav oli auk ja mitut tüüpi on vaja, et Reinu autot august välja lükata? Anna mulle täpsed numbrid ja ma võtan asja üles.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Reinule, et kui nüüd peaksid tulema mõned väiksed roosad pantrid ja lükkavad maja eest lume ära, siis kelle poolt oleksid?

Leave a comment:

Working...
X