Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nahkpea
    replied
    Olgem ausad, mujal maailmas (vähemalt tsiviliseeritud riikides) oleks sellisele käitumisele veelgi rangem karistus järgnenud. Siin pole mõtet küll hakata halama karistuse "karmusest" ja Pohlaku vandenõust.

Minagi pean seda karistust täiesti adekvaatseks.

Leave a comment:

• BlueSupport
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    No neljamänguline karistus on ikka liiga räige aga noh tegemist ju eesti meistriliigaga kus ...
    http://www.bloomberg.com/news/2011-0...-atkinson.html - Eesti meistriliiga? Ferguson sai viis m2ngu ja 30 000 naela trahvi selle eest et kritiseeris kohtunikku p2rast m2ngu. See on ainult yks n2ide paljudest. Praegu Sillam2e treener soimas kohtuniku l2bi ylimalt ropult, 2hvardas teda, tahtis k2tega kallale minna, p2rast veel rynnati meedias ja sa arvad et 4 m2ngu on palju? Mu meelest v2ga adekvaatne voi pigem isegi leebe.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No neljamänguline karistus on ikka liiga räige aga noh tegemist ju eesti meistriliigaga kus ...

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kes siis tuli välja selle tiblajutuga? Igatahes mitte Flora fännid.
    Nõustun Herdiga- igas rahvuse hulgas on idioote ja mõne rahvuse hulgas on see konsentratsioon eriti suur kohe.

Leave a comment:

• The Herd
    replied
    Olen kala2 jutuga täitsa nõus, kuid oma idioote on igas rahvuses.

Leave a comment:

• kala2
    replied
    Äkki vaatad eelmise lehekülje pealt millise klubi toetaja tuli tiblajutuga välja..ja siis võiksid hakata rääkima mingist eesti vene konflikti käimatõmbamisest.Ja ma praegu ei mõista mis seal vahet on kus keegi ähvardab?Madalam või meistriliiga, mõelamd toimuvad EJL egiidi all ju.Samamoodi räägib praegu Soccerneti eeskõneleja et teatud isik tegi oma ähvardustega ainult musta huumorit!Ma ei õigusta Sillamäelaste käitumist,aga ei leia ka,et nö."puhtad eestlased " peaks iga kord oma tiblajutuga peale lendama.Ei meeldi mullegi tiblad ja ei meeldi samapalju ka igasugused marurahvuslased.
    Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
    No madalamates liigades ongi rohkem jutumehi, seega ei oleks vaja selle teemaga seda foorumit risustada.

Igaljuhul antud juhul on tegemist Meistriliiga klubiga, kes ise teeb avalduse, et ei suuda kohtuniku ohutust tagada ning tagatipuks fännide eestkõneleja tuleb lagedale argumendiga, et "ega me ju vägivalda ei kasutanud"....wtf, täielik lollus. Õppige lihtsalt kaotama, arvate, et olete ainus klubi, kellele kohtunikud on liiga teinud?? Mis krdi pärast on vaja teil eesti-vene konflikt käima tõmmata jälle, kuna kohtunik tegi veidi liiga.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
    No madalamates liigades ongi rohkem jutumehi, seega ei oleks vaja selle teemaga seda foorumit risustada.

Igaljuhul antud juhul on tegemist Meistriliiga klubiga, kes ise teeb avalduse, et ei suuda kohtuniku ohutust tagada ning tagatipuks fännide eestkõneleja tuleb lagedale argumendiga, et "ega me ju vägivalda ei kasutanud"....wtf, täielik lollus. Õppige lihtsalt kaotama, arvate, et olete ainus klubi, kellele kohtunikud on liiga teinud?? Mis krdi pärast on vaja teil eesti-vene konflikt käima tõmmata jälle, kuna kohtunik tegi veidi liiga.
    Risustama tuli ikka üks teine mees ja pidasin õigeks talle vastata, et asi ei paistaks ainult tema vaatevinklist.
    Muus osas nõustun sinuga 100%.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas kala2 Vaata postitust
    Kamoon Rein,ära nüüd muutu lapsikuks,Sa tead ju ise väga hästi,et selliseid ähvardusi kuuleb igas kurdaima regioonis mängides,nii läänes lõunas kui siin põhjas.Mängus emotsioonide pealt on isegi teinekord midagi sellist öeldud,mis normaalses olukorras ei tuleks pähegi.Väita et see on ainult Ida-Viru sündroom on lauslollus.
    ma arvan - ükskõik kus neid ka ei kuuleks - sellised ähvardused ei peaks jalgpalli juurde kuuluma.
    veelgi enam - klubid või jalgpalliliit - peaksid selliste ähvardamiste vastu võitlema.

Leave a comment:

• nurmalna
    replied

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Jälle OT,aga vabandan ja see jääb viimaseks.
    No ma ei tea, mina olen küll sellist asja kuulnud ainult Ida- Virumaal. Tallinna ja muude regioonidega pole sellist asja täheldanud, aga küllap oled sa siis sellist väikest kasvu ja sind on hea ähvardada.
    Alfonso koha pealt tahaksin ka lisada. Kus sa võtatad, et ta tahtis nuga anda kohtunikule? Ta lubas ainult noa kaasa võtta.
    Ma lähen täna maale ja mul on seal paar troppi naabrit, võtan kaasa noa ja kirve. Mis sa arvad kohe et ma lähen naabreid killima? Aga vat ei lähe. Puid lähen lõhkuma ja kala fileerima. Äkki Al tahab meile võileibu meisterdada, ei saa seda välistada.
    Mitte, et ma Alfonso väljaütlemisi alati heaks kiidan, aga teda tundes võin kinnitada, et tegu on huumoriga. Kahjuks kõik ei tunne teda ja ei saa tema naljadest aru. Eks ta on ise ka vahest aru saanud, et on liiale läinud ja siis parandanud (kustutanud) oma postitusi.

Leave a comment:

• kala2
    replied
    Kamoon Rein,ära nüüd muutu lapsikuks,Sa tead ju ise väga hästi,et selliseid ähvardusi kuuleb igas kurdaima regioonis mängides,nii läänes lõunas kui siin põhjas.Mängus emotsioonide pealt on isegi teinekord midagi sellist öeldud,mis normaalses olukorras ei tuleks pähegi.Väita et see on ainult Ida-Viru sündroom on lauslollus.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas The Herd Vaata postitust
    See on küll üks hea joke peale seda, mis on kala2 öelnud. No sellist silmakirjalikust ma veel näinud pole. Häbi peaks sul olema. Sillamäe fännid isegi ei lubanud peksa anda. Sinu omad aga lubas nuga. Ole pigem ettevaatlikum, kuna sellise lubaduse eest on võimalik ka trellide taha sattuda=))) Ja parem ära kommenteeri Sillamäe fännude käitumist, sinu suust see paistab naljana=)
    Mida ma siis kommenteerima pean?
    Võin siis kommenterida näiteks Sillamäe juhtkonda kes on kari hädapätakaid ja ei suuda oma fänne ohjata.
    Võin kommenteerida Ida- Virumaa vene keelseid satse kellega on ka oma elu jooksul mängitud. Seal on täitsa tavaline kui lubatakse vastasmängijal jalaluud puruks sõita jne.
    Küllap siis Ida- Virumaal on selline käitumine normaalne.

Leave a comment:

• Vahkito
    replied
    Algselt postitas The Herd Vaata postitust
    see on juba puhas demagoogia. Kaasik ei saanud peksa ning see on fakt. Sammuti nagu ka see, et Sillamäe fännidest kirjutati eelmine kord kui Floraga tekkis konflikt. Arva ära, kes oli siis kohtunik. Kas sa isiklikult armastaksid sellist kohtuniku. Ta andis mängu jooksul 6 kollast kaardi Kalevile...
    aga olex pidanud veel rohkem andma. Kui ikka kindla vigastamise eesmärgil korgid ees sisse sõidetaxe siis mõnel mehel vedas, et aint kollase sai

Leave a comment:

• elx
    replied
    Tegelikult polegi ju probleem need fännid, ehk nad tõesti karjusid ainult häbi. Probleem on hoopis see, et klubi poolt öeldakse mis kohtunik neile sobib ja milline mitte. Kui nii lihtsate mõjutusvahenditega saaks kohtuniku paika panna ehk tellida enda kodumängudele ainult klubile meelepärane kohtunik, siis on asi läbinisti mäda ja sellise kohtuniku valimise asemel peaks hoopis teatud klubide mängud mängitama neutraalsel pinnal.

Leave a comment:

• The Herd
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    OT!Nagu ma mainisin- enamasti on alati üks võistkond kes pole kohtunikuga rahul.
    Samas kust sa lugesid välja, et süüdistasime oma kaotuses kontunikku? Keegi pole sellist asja väitnud. Ise olime sitad. Punkt.
    Alfonso juttu ei tasu tõena võtta. Eriti siin foorumis, tema naljad ongi sellised musta huumori poole.
    FCSi mängijaid ega fänne ei pea küll kartma ükski kohtunik, praegu ega ka tulevikus.
    See on küll üks hea joke peale seda, mis on kala2 öelnud. No sellist silmakirjalikust ma veel näinud pole. Häbi peaks sul olema. Sillamäe fännid isegi ei lubanud peksa anda. Sinu omad aga lubas nuga. Ole pigem ettevaatlikum, kuna sellise lubaduse eest on võimalik ka trellide taha sattuda=))) Ja parem ära kommenteeri Sillamäe fännude käitumist, sinu suust see paistab naljana=)

Leave a comment:

Working...
X