Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nahkpea
    replied
    Ma ka ei tea, mida seal tunnuste all silmas peeti täpsemalt. Sellele saaks vist Pohlak ainult ise vastata. Ma eeldan, et ehk tunnused aka potentsiaal professionaalse klubi olemasoluks?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Aivar Pohlak Vaata postitust
    Premium liiga klubidest rääkides puuduvad täna profimeeskonna tunnused vaid Rakvere Tarval ja Esiliiga klubidest on need olemas Viljandi Tulevikul.
    Tuleme parem olulisemate teemade juurde. Huvitav, mida Aivar sellega silmas pidas?

Leave a comment:

• Sarvik
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Võin käsi südamel kinnitada, et see löda sokiga välja lõigatud mannekeen ei ole Silvio.

Tolle pildi tegemise päeval puudus lisaks Silviole näiteks ka Alari Tovstik, kes mängus Pärnu vastu kandis kaptenipaela. Kuid see tõenäoliselt uudiskünnist ei ületa.
    kes see krdi idioot üldse sellise postituse ristnurka pani.. täiesti lammas

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Võin käsi südamel kinnitada, et see löda sokiga välja lõigatud mannekeen ei ole Silvio.

Tolle pildi tegemise päeval puudus lisaks Silviole näiteks ka Alari Tovstik, kes mängus Pärnu vastu kandis kaptenipaela. Kuid see tõenäoliselt uudiskünnist ei ületa.
    AHAHAHAHAH Mul oli selline hetk et äkki mõtlesin et tegu on mannekeeniga, aga ei julgenud välja pakkuda et muidugi kedagi ütleb et ma olen nii kibestanud inimene. Aga aitäh selle mammu eest.
    Peaks kindlasti minema nüüd Ristnurgale: 'Fail: Soccernet teeb mannekeenist Silvio!'

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    See seal pildil jah küll kuidagi Silvio olla ei saa. Pole just kõige teravamat silma vaja, et näha, et tegu on valgenahalise mängijaga.

Edit: tuleb välja, et valgenahalise mannekeeniga.

Leave a comment:

• Andres.
    replied

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Soccernetil on nii igav: http://ristnurk.soccernet.ee/artikke...a-fotolt-valja
    Mees seal tollal päeval polnud üldse, võin kinnitada 100% ja arvan et ka Andres saab seda õelda.
    Teravam silm oleks ka näinud et Mister X käsi on valge, mitte must.
    Aga paar pilti instagrami tagasi on pilt selge: https://www.instagram.com/p/BCSSuHGQ...en-by=jktarvas

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Pakkige end soojalt riide ja tulge parem täna mängule (20:00 @ Sportland Arena)! Saab ka emotsioone välja lasta ja pärast siin edasi klõbistada. Mõnel õnnelikul on võimalik lausa võita romantikapakett kahele Wesenberghis. Võime mängu järel fännibussiga võidumehe ja naise pullide linna ära visata. Joppab ja läheb võit õigesse kohta, siis ehk pärast foorumiski mõnda aega rahulikum

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Kindlasti on tal raske, nõus. Samas tuleb aru saada, et milline on meie võimekus, amatöörklubi on amatöörklubi. Kui soovime Premium liigas ellu jääda, tuleb töötada võimete piiril ja ka siis võib väheks jääda. Iga punkt on kulla hinnaga ning parimas vormis mehed peavad väljakul olema. Eks hooaeg näitab, usun, et kui Silvio saab asjad paika räägitud ning jalgpallile keskendub, siis hooaja jooksul võimalusi talle ikka avaneb.

Jõudu ka Rumori Calciole oma ettevõtmistes!
    Jah, ma olen nõus, keegi ei arva siin et Rakvere eelarve äkki nii võimekas, aga tema ootused oli juba teadnud, äkki talle õelda natukene varemgi, lihtsalt.

Tänan!

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Rakvere Tarva klubi esindaja Facebookis klubi siunanud leegionäri käitumisest: keegi pole teda meeskonnast välja arvanud!

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kindlasti on tal raske, nõus. Samas tuleb aru saada, et milline on meie võimekus, amatöörklubi on amatöörklubi. Kui soovime Premium liigas ellu jääda, tuleb töötada võimete piiril ja ka siis võib väheks jääda. Iga punkt on kulla hinnaga ning parimas vormis mehed peavad väljakul olema. Eks hooaeg näitab, usun, et kui Silvio saab asjad paika räägitud ning jalgpallile keskendub, siis hooaja jooksul võimalusi talle ikka avaneb.

Korra veel Pärnu mängu juurde tagasi tulles, siis kas see protokoll on ametlik (tärni juures pole)? Vunk andis selle põhjal pingilt väravasöödu?

http://jalgpall.ee/premium/gameinfo-...p?cal_id=76157

Soccerneti protokollis on märgitud ka, et Sarapuu teenis kollase kaardi, samas liidu protokollis seda kirjas pole. 59. minuti olukorda järelevaadanud tundub, et ta sai vaid suulise hoiatuse.

http://soccernet.ee/eesti-meistrilii...vere-jk-tarvas
    Hea tähelepanek, muutsin Vungi vahetuse tagasi 68. minutile, kus ta justkui pidanudki olema. Igatahes alguses oli ning Soccernet on selle vahetuse ka 68. minutile märkinud, ilmselt ejl protokolli põhjal. Ja seda Sarapuu kollast tõesti protokollis polnud.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Kindlasti peame sinu arvamust palju usaldama kuna sa olen näinud palju legionaareid Kaljus kes pole omandanud sellist taset
    Keda veel, kui mitte Romariot? Tundub, et natukene ta Eesti vutist ja selle tasemest ikka jagab.

Leave a comment:

• Andres.
    replied

Korra veel Pärnu mängu juurde tagasi tulles, siis kas see protokoll on ametlik (tärni juures pole)? Vunk andis selle põhjal pingilt väravasöödu?

http://jalgpall.ee/premium/gameinfo-...p?cal_id=76157

Soccerneti protokollis on märgitud ka, et Sarapuu teenis kollase kaardi, samas liidu protokollis seda kirjas pole. 59. minuti olukorda järelevaadanud tundub, et ta sai vaid suulise hoiatuse.

http://soccernet.ee/eesti-meistrilii...vere-jk-tarvas

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Olen näinud Silviot Tarva eest mängimas nii äärepooliku, keskpooliku, ründaja alusena kui ka ründajana. Ma ei ütle, et ta igal positsioonil alati kõige nõrgem oleks olnud, aga midagi säravat pole ma ka näinud, pigem keskpärane. Mänguks Pärnuga ei mahtunud koosseisu ka mitmed vanad olijad. Kui tahame Premium liigas hakkama saada, siis tuleb end kõigepealt trennis ja siis mängudel tõestada, vanade teenete eest ei saa midagi. Meedias endale ja klubile negatiivse tähelepanu tõmbamine ei aita ka kindlasti kaasa.

Florast on laenul kaks meest - poolkaitsja Erkki Kubber ja ründaja Juhan Jograf Siim, kellest viimane on hetkel üldse hüppeliigese vigastusega väljas.
    Ma ei taha mingi poleemika siin hakata. Teie klubi, teie valik.
    Samal ajal tead minust paremini millisel olukorras Silvio pidi eelmisel hooajal hakkama saama.
    Edasi-tagasi sõit Vaost ja keskõhtul koju jõuda kus süüa sind ei oota pole atleet kindlasti ideaalne olukord, eks?
    Oleme mõistlikus inimesed kõigepealt.
    Samuti nõustun et läbi sotsiaal meedias pole vaja need asja ära pesta.
    Aga kujutaksin ette kui ma oleksin üksindal võõrmaal ilma sõbradeta ka koduta. Kindlasti mojuks mind.
    Seda õelnud, edu teile hooajaks!

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Minu teades, Silvio kasutati palju kaitsepoolkaitsjana pärast suvi: päris raske sealt palju väravaid ja söödud teha.
    Pärnus kasutati ründajana 4-5-1'ga ja peaaugu värava lõi. Aga ma saan aru Rakvere catenaccio ja kontrarünnakuga mängida ei taha, parem vallutada Premium Liiga calcio champagne'ga
    Nüüd on ka nii palju Flora laenumehed kellel on vaja mänguminutid teha, siis ma näen raske et ta saab mänguaeg üldse.
    Olen näinud Silviot Tarva eest mängimas nii äärepooliku, keskpooliku, ründaja alusena kui ka ründajana. Ma ei ütle, et ta igal positsioonil alati kõige nõrgem oleks olnud, aga midagi säravat pole ma ka näinud, pigem keskpärane. Mänguks Pärnuga ei mahtunud koosseisu ka mitmed vanad olijad. Kui tahame Premium liigas hakkama saada, siis tuleb end kõigepealt trennis ja siis mängudel tõestada, vanade teenete eest ei saa midagi. Meedias endale ja klubile negatiivse tähelepanu tõmbamine ei aita ka kindlasti kaasa.

Florast on laenul kaks meest - poolkaitsja Erkki Kubber ja ründaja Juhan Jograf Siim, kellest viimane on hetkel üldse hüppeliigese vigastusega väljas.

Leave a comment:

Working...
X