Oeh jah... nii me elame, aga no mis elu see on eks
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustsee näitas, kui madalale võivad teie fännid langeda. kurb"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMis seal oli siis? Mida fännid tegid, et nii madalale langesid sinu silmis?
Aga no lihtsalt ma ei tea, rääkida, et me oleme keskerakonnast ja meie rohevalge lipp on keskerakonna lipp, kuid eemal üks paidelane on rohevalge Paide vihmavarjuga, siis...ja arutada kas meil on suguelund või mitte, mida iganes...ja muidugi ühe vanaätti sõnutsi on kõik Flora fännid kosmonaudid
Ja terve Flora tiim koosneb ainult venelastest..FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustneid vendi seal on raske fännideks nimetada...
Aga no lihtsalt ma ei tea, rääkida, et me oleme keskerakonnast ja meie rohevalge lipp on keskerakonna lipp, kuid eemal üks paidelane on rohevalge Paide vihmavarjuga, siis...ja arutada kas meil on suguelund või mitte, mida iganes...ja muidugi ühe vanaätti sõnutsi on kõik Flora fännid kosmonaudid
Ja terve Flora tiim koosneb ainult venelastest..
Aga mis ma tahan öelda, et selline kerge tögamine ei tohiks minu arust just suur probleem olla."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
tundus, et nad ei olnud Paide fännid, pigem Flora-vastased. mis siis, et ka Paide Linnameeskond on Flora süsteemis kulutasid terve aja selle peale, kuidas ikka meile halvasti öelda. mõned korrad isegi suutsid ''Paide'' karjuda, see oli ka muidugi meie laule kopeerides ja Flora asemel Paide öeldes. Siis kuskile meid saadeti.. päris täpselt ei saanudki aru, kuhu. ja muidugi keskerakonnaga seostamine oli totaalne debiilsus. Lisaks sellele tundsid nad sügavat huvi meie suguelundite vastu. Õnneks ma kõike seda haiget juttu ei kuulnud, kuna süvenesin mängu. Aga tundus, et neid see jalgpall üldse ei huvitanud. Ei tea, kas nad olid ülipurjus või siis lihtsalt ei saanud aru, kuidas oleks normaalne käituda. aga ei ole hullu. nagu ma ütlesin, selle show eest on neid kingitus ootamasFC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!
Kommentaar
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustps! ma ei nimetaks seda kergeks tögamiseks, kuna muud nad ei teinudki, kui solvasid meid ja meie tiimi. muidugi, jalgpallis ja fänluses on selline asi tavaline, kui seda toimub vähe. mitte terve mängu aja.sigpic
Knock, knock?
"Who's there?"
A midget who couldn't reach the doorbell!
Kommentaar
-
esiteks, ise nad tulid meie kõrvale. teiseks, kahtlen, kas nad isegi vaatasid mängu. enamik ajast nad vahtisid ja kommenteerisid meid sorri, aga sa arvad väga valesti. kui neid fännide kaasa elamine seganud oleks, siis oleksid nad võinud väga vabalt kohta vahetada. seal ei olnud nii palju inimesi, et nad ei oleks mujale mahtunudFC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSee üks vana oli pull. Ausalt oli. Need teised seal teie kõrval olid tema kaaslased? Neid eriti ei kuulnud näinud...
Minu jaoks oli asi naljakas. Ma usun et teie jaoks ka, niiet tulge aga järgmine kord jälle
Need teised tema kaaslased küll ei olnud kuna ka tema sai väikest viisi mõnitust tunda aga need teised lihtsalt tulid nimme meie kõrvale ohkima..
Aga vähemalt oli üritus seda kümmet krooni väärt
Kindlasti tulemeFC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar