Algselt postitas marrrtin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Algselt postitas Rünno. Vaata postitustno sa jürka oskad kõikse paremini junalja rebisid ka hästi väljakul muidu , väike klõun
Leave a comment:
-
no sa jürka oskad kõikse paremini junalja rebisid ka hästi väljakul muidu , väike klõun
Leave a comment:
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustTosin võimalust, kas täna päeval on ka üle poole platsi saamine võimalus ... sorri, kui ma valesti asjadest olen aru saanud
Leave a comment:
-
Et kopeerin siia teemasee ka siis üleminekumängu tulemuse, sest äkki B2 esiliiga mängijad kõik ei vaata II liiga teemat.
Üleminekumängu esimene voor FC Flora Haapsalu 1 - 4 Levada III
Ilm: Jahe, kuskil +10 kraadi maksimum.
Pealtvaatajaid: kuskil 25 ringis või rohkem.
Kohtunik: Kergelt andis vigu ning jättis olukordi võtmata ka. (näiteks kui meie ründaja pääses üksühele tõmbas Levadia III mängija ta maha, aga kohtunik ütles, et mäng võib jätkuda)
Esimese poolaja skoor: 0-2
Levadia muidugi hoidis palli paremini ja surus rohkem kui meie. Aga meil jäi see-eest üks tosin võimalusi kasutamata + realiseerimata penalti. Ja lõppkokkuvõteks tuligi seis selline. 1-4.
Meie värava lõi #11. (ründaja/Rauno Panfilov) söödu andis #10. (ründaja/Vladislav Šikirjavõi)
A, et keegi hiljem küsima ei hakkaks mis number olen siis, et #12. (ääres mängin)
Leave a comment:
-
Sen kõige kõvem, et legion ei saanud sügisringis ühtegi punkti, kuigi oli suht lähedal esinelikult punktide võtmisega.
Leave a comment:
-
1. FC Velldoris
2. FC Levadia I
3. FC Flora I
4. JK Maag Tammeka
5. JK Kalev
6. SK 10 Premium
7. TJK Legion VV
8. FC Flora II
9. FC Levadia III
10. JK Nõmme United