Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
No saaks mis saaks, Nõmme United oli ka esiliigas nad said päris korralikud saunad, aga nende üle ei naerdud. Sa vb tõesti mängid selle nimel, et aind kuhugi pürgida. Teine liiga on harastajate liiga. Et palun sa ei pea siin mõnitama vms.
-
vot sina jüri , kui ma mõtlen sama venda kes mängis roheliste vaporitega oled ikka väga kõrge egoga , väljakul ähkisid ja puhkisid korralikult , vingumist oli sul rohkem kui mängimist !
Leave a comment:
-
esiliigas vennad nagu tegijad ei ole ja kui teevad nüüd hetkelisele teise liiga meeskonnale pähe , ning kindlasti ka jääme teise liigasse siis tüüpidel tõuseb lihtsalt EGO nii kõrgele , et see on midagi ebanormaalset !
ohtlikke olukordi oli meil jalaga segada , seekord jäi paraku kõik realiseerimise taha , + see et me üle poole ei saanud , on täiesti vale , esimene poolaeg oli täiesti võrdne mäng , meil jäi paraku 3 sjukest poolikut 1vs1'te realiseerimata !! - huvitav kas me ei saanud üle poole ? ^o)
teine poolaeg oli muidugi meile raskem , sest kaotusseisust väljakule minna on alati motivatsiooni langus !
Leave a comment:
-
et esiliiga tasavägine oleks , peaks olema siis seal üldse 5 meeskonda .
Leave a comment:
-
Dam sa aru me saime sööduga üle poole ja mängu pilt polnud selline nagu te räägite. Me jätsime löömata, PALUN OLE NORMAALNE JA ÄRA PLÕKSI. Jah te olite paremad ja me tunnistame sedda, sa ei pea alandama kedagi! Lõite 20 löögist 4 sisse ja oled mingi staar. ET JAH SÄILITA RAHU.
Leave a comment:
-
väravavaht ei jõudnud täna löömisega tegeleda, kaitsja proovis... võimalusi oli teil ausalt öeldes vähem kui pool tosinatki. mõte on selles, et selline meeskond saata näiteks Levadia I võistkonnaga mängima on selge rumalus, kui duubelgi teie üle naerab...
Leave a comment:
-
et saite üle poole , et saite üle poole . meil oli võimalusi ja levadia III pole mingi maailmameister .
Leave a comment:
-
On kuidas on, endale mäng meeldis. Levadial jätkus palju poisse kes kaugelt lõid ja nii üks suurepärane värava ristnurka. Aga eks pühapäeval taas näeme.
Leave a comment:
-
Too ründaja oli siis ka see, kellele penalti lahendamine 8-lt meetrilt raskeks jäi, väljaku suurus on muidugi huvitav ja ka valgustuse kasutamine.
Leave a comment:
-
Ma soovitaks teie ründajale siiski korvpalli ja ka paljud teised võiksid ala vahetusele mõelda, aga muidu olite tublid.
Klubi ründaja lausus (karjus) mängu ajal siis järgmist: Kurat, mina ei mängi enam jalkat, ma lähen kossu trenni üle
Leave a comment:
-
Noo kurat võtaks.Jaga kahega siis peaksid õige arvu enam-vähem saama. Vahet ei ole.
edit: penalt on kahe eest
Leave a comment:
-
Tosin võimalust, kas täna päeval on ka üle poole platsi saamine võimalus ... sorri, kui ma valesti asjadest olen aru saanud
Leave a comment:
-
Üleminekumängu esimene voor FC Flora Haapsalu 1 - 4 Levada III
Ilm: Jahe, kuskil +10 kraadi maksimum.
Pealtvaatajaid: kuskil 25 ringis või rohkem.
Kohtunik: Kergelt andis vigu ning jättis olukordi võtmata ka. (näiteks kui meie ründaja pääses üksühele tõmbas Levadia III mängija ta maha, aga kohtunik ütles, et mäng võib jätkuda)
Esimese poolaja skoor: 0-2
Levadia muidugi hoidis palli paremini ja surus rohkem kui meie. Aga meil jäi see-eest üks tosin võimalusi kasutamata + realiseerimata penalti. Ja lõppkokkuvõteks tuligi seis selline. 1-4.
Meie värava lõi #11. (ründaja/Rauno Panfilov) söödu andis #10. (ründaja/Vladislav Šikirjavõi)
A, et keegi hiljem küsima ei hakkaks mis number olen siis, et #12. (ääres mängin)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: