Mõtle nüüd natuke Levadia-Tammeka II mäng, kus väravavaht raiskas oma viivitustega 8 minti mänguaega
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B1 Liigad 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustsa seisid vist küll stopperiga juures, et nii hästi tead.
Minutitest oli asi kaugel, mis ma ikka 0:3 peal kiirustan, sellist sauna oleks ikka häbi saada küll, nagu jõhvi võttis.
Kommentaar
-
Algselt postitas TaliS Vaata postitustMiks läheb nii kaua aega Jalka liidu lehel liiga tulemuste, väravalööjate edetabeli ja muude asjade uuendustega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Andre93 Vaata postitustKedagi ei koti, kes ikka neid tulemusi viitsib sinna trükkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas TaliS Vaata postitustMiks läheb nii kaua aega Jalka liidu lehel liiga tulemuste, väravalööjate edetabeli ja muude asjade uuendustega?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustPange aga puuduvad tulemused siia, küll ma nad siis üles panen. Ise ma kahjuks ei jõua neid kõiki välja uurida. Neid mänge on kokkuvõttes ikka väga palju. Kui protokollid Liitu kohale jõuavad, siis pannakse nad ka ruttu üles. Esialgse võin koheselt lisada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavik Vaata postitustmis nõmme ja levadia1 jäi"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar