Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rannajalgpall
Collapse
X
-
kle kas neid pilte ka näha saab mis eelmine pühapäev tehti kakumäel?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ELauter Vaata postitustKui sa ütled et tal kiire pole, siis tuleb välja et ta ei taha osadega lihtsalt suhelda et neile tagasisidet ei tule liidu leheltMõtetu vaielda siin mingi väga mõtetu asja pärast? Sa ikka otsid põhjuseid, kui midagi öedla tahad ütle mulle msnis
Ja veel, kas pühapäeval toimub kakumäel midagi?
Aga jah...mõtetu on üldse see, et keegi hakkab Kari eest rääkima
Sest ma ei oodanudki, et ta kohe mulle vastaks....minul aega vastuse saamiseks piisavalt...Kari vastust siis
Leave a comment:
-
Kui sa ütled et tal kiire pole, siis tuleb välja et ta ei taha osadega lihtsalt suhelda et neile tagasisidet ei tule liidu leheltMõtetu vaielda siin mingi väga mõtetu asja pärast? Sa ikka otsid põhjuseid, kui midagi öedla tahad ütle mulle msnis
Ja veel, kas pühapäeval toimub kakumäel midagi?
Leave a comment:
-
No keegi,jah,kindlasti paneb tarka siin...saladuskatte all võin öelda, et mina see pole!
Nad ju võivad sõita,millal tahes, aga usun, et Kari kohusetundliku inimesena hoiab pullsi käel ka oma toimetamiste kohapealt
Interneti lahendustest oled kuulnud w?icicic
Leave a comment:
-
Panid tarka w?ettevalmistused võtavad paraja aja, ja minu teada nad juba eile sõitsid minema meie Eestist
Leave a comment:
-
Praegu pole mingit mängu...mängud hakkavad eesti koondisel alates homsest
!
Huvitav,kas seda kuskil üle ka näitab?Kuskil neti kaudu näiteks!
Leave a comment:
-
Esindajatele ma arvan aga kindlasti lähevad üles nii EJL lehele, kui ka Rannaliidu lehele.
6.juuni kinnitab EJL juhatuse koosolek veel lõplikult juhendi ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kari Vaata postitustEi oska öelda, mina olen igatahes kättesaanud juhendi? Tehke send/receive
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: