Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallipood A`le Coq Arenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas khakimacki Vaata postitust
    mis seal Jalka tagakaanel on siis ( pole veel muretsend ) ? et saad 20% alla kõikidelt putsadelt sellega ? ja mis muru roheliste VAPOR IV tavahind sis ?
    ei, lõikad välja ja saad laimirohelised mercurial vaporid 20% soodsamalt.

Leave a comment:

• youngGun
    replied
    ma ei tea mis jalka tagakaanel on, aga need millega näiteks juba Ribery, Ronaldo on mänginud, Laimirohelised vaporid, hind oli kuskil 4000+

Leave a comment:

• zasjdf
    replied
    Algselt postitas youngGun Vaata postitust
    aga Muru Rohelised vaporid on seal küll olemas
    mis seal Jalka tagakaanel on siis ( pole veel muretsend ) ? et saad 20% alla kõikidelt putsadelt sellega ? ja mis muru roheliste VAPOR IV tavahind sis ?

Leave a comment:

• youngGun
    replied
    aga Muru Rohelised vaporid on seal küll olemas

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas kapitan Vaata postitust
    Rõhutan just, et rohelised Vaporid! Oran˛e olen seal juba ammu kohanud, aga rohelisi absull mitte kuskil. Jalanumber 42-44 vahemikus ole, aga kõige rohkem huvitav mind see, et kas on kunstmuru omi ning mis hinnaklassis?
    Mu teada ei ole kunstmuru Vaporeid olemaski. Kunstmuru jaoks on tehtud mingid Steamid ja Velochid...

Leave a comment:

• kapitan
    replied
    Rõhutan just, et rohelised Vaporid! Oranže olen seal juba ammu kohanud, aga rohelisi absull mitte kuskil. Jalanumber 42-44 vahemikus ole, aga kõige rohkem huvitav mind see, et kas on kunstmuru omi ning mis hinnaklassis?

Leave a comment:

• jfk&
    replied
    Vaporid on seal täitsa olemas juba pikemat aega, ei tea küll kas ka sinu numbrit on seal .. soe pesu on seal ka täitsa olemas, nii üla- kui ka alakeha osad

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    oleks soov teada, et teab keegi rääkida, kas seal on müügil sooja pesu? nagu seda ülakeha osa, kõrge kaelusega - see mis võistlusvormi alla käib.
    minu teada on täitsa olemas soe pesu seal

Leave a comment:

• Riks
    replied
    oleks soov teada, et teab keegi rääkida, kas seal on müügil sooja pesu? nagu seda ülakeha osa, kõrge kaelusega - see mis võistlusvormi alla käib.

Leave a comment:

• kapitan
    replied
    Keegi oskab öelda, kas sinna on toodud Mercurial Vapor IV ( rohelised ) putsad? Jalka tagakaanel on võimalik selle pildi abil saada 20% alla ning oleks huvitatud. Et siis kas kunstmuru omi on ning mis oleks hinnaks?

Leave a comment:

• yheksa
    replied
    googelda

0123456789

Leave a comment:

• alarh
    replied
    Kas seal neid nn suuri võrke ka on, mis värava taha käivad? Meil platsid pmst metsa sees ja igakord kui keegi uue palli ostab siis nädal kaks ja käib üks laks. Või kui seal neid ei ole siis kust neid oleks võimalik hankida? Keegi võiks hinnaklassi ka umbes öelda, kui teab.

Aitüma!

Leave a comment:

• Kuke21
    replied
    Võin kõvasti mööda panna , aga vist olid seal 2,5k või 2,6k juures ... Äkki teab keegi paremini!?

Leave a comment:

• alarh
    replied
    Algselt postitas Kuke21 Vaata postitust
    f50.7 tunit komplekt (2 kesta, musta-rohelisega ja sinise-valgega) on a'le coq'i spotlandis , hetkel peaks olema 1,6 k ...
    äkki panid tähele ka vapor iv hindasid?

Leave a comment:

• Kuke21
    replied
    f50.7 tunit komplekt (2 kesta, musta-rohelisega ja sinise-valgega) on a'le coq'i spotlandis , hetkel peaks olema 1,6 k ...

Leave a comment:

Working...
X