Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipood A`le Coq Arenal
Collapse
X
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustmis hinnaga seal klubide/koondiste särke jne muidu on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustKas need naiste butsad on mingite briljantidega?
Leave a comment:
-
Kuna paistab, et päris paljud siin on seal poes käinud, siis ehk oskate öelda, kas seal on kvaliteetseid uhlspordi väravavahikindaid ehk?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustkas seal normaalseid dresse on müügil.. trennidresse, mitte mingeid kilekaid-eputus dresse..(igal pool on AINULT kilekad)
Leave a comment:
-
Algselt postitas zipo Vaata postitustKas siin on siis keegi kes teab, kas A Le Coq Arena Sportlandis on müügil ka väravavahi pluuse ja kindaid?
ja palju hind umbes on?
Leave a comment:
-
see, kes tahab alternatiivi, suudab selleks ka maaletoojaga kontakti luua. ja kuna see on seal sportland, kel ilmselt alternatiivide esindajatega lepinguid pole, ning uue poe jaoks pole üleliia ka pingutada vaja, siis ongi asi selline nagu on
Leave a comment:
-
Minu meelest oleks võinud ka nad kõik arvestavad margid sinna müügile võtta, et eesmärgiks oleks lai valik jalka asju, mitte adi,nike või puma. Inimestele meeldivad ju alternatiivid nagu umbro, uhlsport, hummel, luanvi, legea, le coq, lotto jne.
Kuid eks inimese loomus on vist juba selline et saaks ikka rohkem seda krõbisevat, pohhui se ühiskond.
Leave a comment:
-
Kas siin on siis keegi kes teab, kas A Le Coq Arena Sportlandis on müügil ka väravavahi pluuse ja kindaid?
ja palju hind umbes on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustSeal poes on müügil isegi eraldi naiste butsad, see on küll nähtus mida Eestis ma pole näinud.
Leave a comment:
-
Seal poes on müügil isegi eraldi naiste butsad, see on küll nähtus mida Eestis ma pole näinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas welder9 Vaata postitustega seal poes ometi seda Ronaldinho maaniat pole ? Citysportides on see häirivaks sanud.
igal pool aint!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: