Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustManUtd koduvormi hetkel veel minu kaudu ei saa...aga uue hooaja asjadest on saada:
Barca kodu
Chelsea kodu
L'Pool kodu
R.Madrid kodu ja võõrsil
Barca kodu
Chelsea kodu
L'Pool kodu
Real Madrid kodu ja võõrsil
Hispaania koondise kodu (väikse lisandiga, mille tõi neile MM-tiitel, nimelt üks täheke särgi logo kohal)
Leave a comment:
-
ManUtd koduvormi hetkel veel minu kaudu ei saa...aga uue hooaja asjadest on saada:
Barca kodu
Chelsea kodu
L'Pool kodu
R.Madrid kodu ja võõrsil
Leave a comment:
-
sooviks samuti 10/11 hooaja manu kodusärki, fletcheri nime ja numbriga.
saada mulle PM, kui asi oleks kindel, siis saan mõõdud ja asjad öelda.
Leave a comment:
-
Nii, sain kätte ühe USA liigade särkide tellimuse ja sealt jäi üle üks Chicago Bullsi valge Dennis Rodmani särk. Suurus on 44 ehk sis S meie üldlevinumas mõistes. Ise olen 186 cm pikk ja mulle oli sutsukese väike.
Kes huvitub, küsige julgelt. Võimalik ka esemest pilti teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mourinho Vaata postitustTervist. Küsiks, kas Lebroni Miami Heati kodu(valge) särk oleks saadaval ning kui on, siis mis hinnaklassis? Suurus oleks L.
Leave a comment:
-
Tervist. Küsiks, kas Lebroni Miami Heati kodu(valge) särk oleks saadaval ning kui on, siis mis hinnaklassis? Suurus oleks L.
Leave a comment:
-
Amar'e särki pole olemas...
ManU särgi kohta ei oska veel midagi öelda, aga kuna 15. juuli peaks minu teadmiste kohaselt olema juba homme, eks see siis selgub õige pea.
Leave a comment:
-
Alates 15.juuli on võimalik sinu käest saada Manchester United Home 10/11 oma nime ja numbriga särki ?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
sain just asjad uuesti korda, et kallite jalkafännide tellimusi täita.
nii, et kel vähegi huvi, küsigu ja uurigu!
parimat, Mart.
Leave a comment:
-
Kui Juventuse uue hooaja särk+püksid välja tulevad, siis palju plekiks? (eelkõige püksid).
Leave a comment:
-
-
toonitan veelkord, et kui midagi saada on, sis on need USA liigade särgid.
sellega andsin ka vastuse eelmisele soovile.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: