Siis väga hea. Sellise särgi soov siis L suurus.
http://www.sportarena.gr/product_inf...oducts_id=8412
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas kde14 Vaata postitustTervist, kossusärke on saada ja kui on mis hinnaga?
Leave a comment:
-
Tähelepanu!
Jalkasärkidega on seis hetkel ummikus millegipärast, kuid saan taas tellida erinevate USA liigade särke. Kel on huvi, andku kindlasti märku ja eks ma siis vastan kas tema soov on rahuldatav või mitte!
Leave a comment:
-
Nii, pean häbiga särgihuviliste ees vabandust paluma. Aga hetkel on see särgitellimise asi täitsa vussis, mu kontaktilt välismaal pole enam mitmeid nädalaid midagi kuulda olnud...ei tea milles probleem on, aga üritan välja selgitada...praegu seisuga asjad igatahes seisavad lihtsalt.
Vabandan.
Leave a comment:
-
Algselt postitas jk13 Vaata postitustKas hollandi koondise särke on? Kui on siis mis hinnaga?
Hinnad samad mis kõigi teiste puhulgi, vahemikku 450-550, oleneb mida sa täpselt tahad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas paidekas Vaata postitustIlma nimeta Interi HOME särki on? Mis maksab suurus M või L?
suurust L kahjuks pole saada, kuid M-i on...
taoline ihukate maksaks sulle 450 EEKu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustNonii, kallid kaaskannatajad!
Uuest tellimusest on puudu mul vaid 3 särki, kas leidub vutihuvilisi, kes sooviksid endale lähitulevikus mõnda ilusat ihukatet lemmiktiimi särgi näol?
MMi särkide list on paar posti ülal pool.
Klubide särke on ka mudu alati saada suure valikuga.
Parimat teile,
Mart.
Leave a comment:
-
Nonii, kallid kaaskannatajad!
Uuest tellimusest on puudu mul vaid 3 särki, kas leidub vutihuvilisi, kes sooviksid endale lähitulevikus mõnda ilusat ihukatet lemmiktiimi särgi näol?
MMi särkide list on paar posti ülal pool.
Klubide särke on ka mudu alati saada suure valikuga.
Parimat teile,
Mart.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Raptuc Vaata postitustMul short sleeve olemas. Long sleeve kahjuks väga kallis
Leave a comment:
-
Algselt postitas philou Vaata postitustma hakkan nutma, kui sa varsti mexico away long sleeve'i ei sebi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: