Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1. Manchester United Home long sleeve jersey with Anderson name and number size M with UEFA Final 2008 (embroidered) /
2. Liverpool Home jersey long sleeve with Torres name and number size M. /
3. Manchester United 3rd jersey with Rafael name and number 21 size XL. /
4. Barcelona yellow jersey with Messi name and number size M. /
5. Manchester United Home jersey with Anderson name and number size M with premier league patch. /
6. Manchester United Home jersey Berbatov name and number size XL. /
7. Manchester United Home jersey with Berbatov name and number size M. /
8. Bayern Munich Away jersey this dark blue one size M. / ei saanud
9. Ac Milan Home jersey with Kaka name and number size M. /
Särgid siis käes, kes tunneb, et asi on temale määratud, siis palun kirjutada mulle aadressid kuhu asja saadan või anda oma telefoni number (kui asute tln)
Äkki keegi oskab aidata, sain siis vist esimest korda petta ka särkidega, kasutaja "mrtm" pole senini raha üle kandnud ja pole ka kirjadele vastanud. Äkki keegi oskab aidata vms.
Endal on ka kontaktid olemas, aga praegu koolikõrvalt raske asja ajada. Mailid ka, kus on kinnitused, et inimene mult antud kauba ostis ja mina temalt ülekannet ootan, kuid ei taha asja politseisse üles paisutada, kuigi mul on selleks kõik võimalused olemas (kontaktid ja mailitõestused) kui sa mrtm loed seda, siis ole hea kirjuta mulle lihtsalt vastu, sest mõistan, kui hetkel (viimased 2 nädalat) pole finantsi.
Äkki keegi oskab aidata, sain siis vist esimest korda petta ka särkidega, kasutaja "mrtm" pole senini raha üle kandnud ja pole ka kirjadele vastanud. Äkki keegi oskab aidata vms.
Endal on ka kontaktid olemas, aga praegu koolikõrvalt raske asja ajada. Mailid ka, kus on kinnitused, et inimene mult antud kauba ostis ja mina temalt ülekannet ootan, kuid ei taha asja politseisse üles paisutada, kuigi mul on selleks kõik võimalused olemas (kontaktid ja mailitõestused) kui sa mrtm loed seda, siis ole hea kirjuta mulle lihtsalt vastu, sest mõistan, kui hetkel (viimased 2 nädalat) pole finantsi.
Leave a comment: