Algselt postitas bremm
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Müün odavalt digikat
Collapse
X
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitusthind ei pidanud langema enam ju ? aga ma ootan veel natuke, annad tasuta .
Leave a comment:
-
Algselt postitas bremm Vaata postitust30 eurtsi, toon tlnas kokkulepitud kohta ära!
Leave a comment:
-
Algselt postitas bremm Vaata postitustMinuteada ei tee ükski telo 8pixlilist pilti
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsul oli juba 3kuud tagasi kiire. Tänapäeva telefonid vist teevad juba nii häid pilte, et väga pole mõtet sellist digikat osta? et kui osta siis juba suur objektiiviga profikas?!?!???
Mitte et ma midagi teaks asjast. Lihtsalt ma siis mõtlen küll, et pigem ostan uue telefoni endale kus on korralik kaamera peal kui hakkan nii telefoni kui digikat eraldi ostma...
Aga nagu näha siis 800- eest ka keegi ei taha. Mis sa kurat teed ah?Minuteada ei tee ükski telo 8pixlilist pilti ning äkki keegi tahab seda. Ma niigi lasin hinna mingi 2-3 korda alghinnast vähemaks...
Leave a comment:
-
sul oli juba 3kuud tagasi kiire. Tänapäeva telefonid vist teevad juba nii häid pilte, et väga pole mõtet sellist digikat osta? et kui osta siis juba suur objektiiviga profikas?!?!???
Mitte et ma midagi teaks asjast. Lihtsalt ma siis mõtlen küll, et pigem ostan uue telefoni endale kus on korralik kaamera peal kui hakkan nii telefoni kui digikat eraldi ostma...
Aga nagu näha siis 800- eest ka keegi ei taha. Mis sa kurat teed ah?
Leave a comment:
-
Algselt postitas jalka7 Vaata postitustumbe kiiresti läks hind 1500 kroonist 800 kroonini, ega see juhuslikult varastatud kaamera pole?
Leave a comment:
-
jõuluime
umbe kiiresti läks hind 1500 kroonist 800 kroonini, ega see juhuslikult varastatud kaamera pole?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: