Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sel hooajal oli mu eesmärk teha Tofoale ära. Kahjuks sellest esikohaks ei piisanud. Järgmine hooaeg on eesmärk teha Maskile ära. Äkki läheb paremini... Aitäh selle vankri vedamise eest! Keep going!
Mul vist üks voor hooaja alguses ununes ennustada. Sinna see tiitliheitlus läks
Sel hooajal oli mu eesmärk teha Tofoale ära. Kahjuks sellest esikohaks ei piisanud. Järgmine hooaeg on eesmärk teha Maskile ära. Äkki läheb paremini... Aitäh selle vankri vedamise eest! Keep going!
Play-off ringist keegi punkte juurde ei saanudki, sest mitte keegi ei suutnud Troyes` edu avakohtumises ette ennustada, ja et korduskohtumine mängitakse viiki. Nii, et play-off ringi võitja jäi välja selgitamata
Hooaja kokkuvõttes viin esimese koha karika esmakordselt enda koju. football2u saab teist aastat järjest kaela hõbeda ning kemal1 pronksi. Eelmise aasta edukaim Tofoa jääb küll sel korral poodiumilt välja, kuid lohutuseks teenib vooru võitude karika, mis tuleb küll pooleks saagida, sest ka minul õnnestus 10 vooru võitu koguda. football2u sai kirja 9 võitu. Õnnitulused võitjatele ja tänud kõigile, kes osa võtsid. Ilusat suve ja kohtume uuel hooajal.
Hooaja viimase vooru edukaimaks osutus GoldenEagle (6p), aga hooaeg päris läbi veel ei ole, sest meid ootavad ees ka üleminekumängud Lorient`i ja Troyes` vahel tuleval neljapäeval ja uuesti pühapäeval.
31. vooru järele peetud mängust Monaco ja St. Etienne`i vahel said punkti juurde esikaheksa.
Leave a comment: