320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime koos Sportsdirect.com'ist!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Montag
    replied
    Praegu on seal soodusmüük, keegi ei taha midagi?

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Algselt postitas Shaq Vaata postitust
    +1
    Ma olen isegi pidanud oma pere järgi, seega sain alles õhtul tellida ning selle ajaga said üsna mitmed asjad ära ( ajasin soodukaid taga).
    Tellin omale putsad hoopis ise ära, see võidetav 1 euro pole aega ning jamamist väärt :P

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Aga kas keegi tellib siis praegu oleks endalgi huvi

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Üldiselt on see saatmise tasu nii odavaks läinud, et enam ei tohiks probleemiks olla. Mugavam on juba see raha ise maksta ja ei pea jamama laialisaatmise ja raha kogumisega. Saab tellida just siis kui ise tahab ja ei pea teiste järgi ootama. Kui enda perest keegi tellib, siis jah aga muidu mitte enam.
    +1
    Ma olen isegi pidanud oma pere järgi, seega sain alles õhtul tellida ning selle ajaga said üsna mitmed asjad ära ( ajasin soodukaid taga).

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Üldiselt on see saatmise tasu nii odavaks läinud, et enam ei tohiks probleemiks olla. Mugavam on juba see raha ise maksta ja ei pea jamama laialisaatmise ja raha kogumisega. Saab tellida just siis kui ise tahab ja ei pea teiste järgi ootama. Kui enda perest keegi tellib, siis jah aga muidu mitte enam.

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Oleksin ilmselt käpp, kui tellimiseks läheb. Eelistatud on, et teised tellijad on Pärnust
    Edit: leidsin juba ühe isiku mingist teisest foorumist, kes tellib 27.11.

Leave a comment:

• RR9
    replied
    tõstan!

Leave a comment:

• Calva
    replied

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Tellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse
    Mul hakkab vaikselt kopa ette viskama- sõber, kes tellima peaks varsti, on nii passiivne selles suhtes :/ Vaatan, võib-olla mõne päeva pärast võtan sinuga ühendust, soov enne jõule oma paki kätte saada

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Tellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    oleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.
    Sama siin- keegi, kel krediitkaart on ja ostusoov sealt ka, andku palun endast märku

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    oleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Soovin osta sealt, saatke PM, kui tahate postikulu jagada

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Tellimus tehtud. Tervelt 3 inimest soovis siit foorumist postikulu jagada. Lisaks veel üks töökaaslane ja mina. 5 peale 16 euri postikuludeks maksta polegi väga palju

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Üks härra on soovi juba PM kaudu soovi avaldanud kampa lüüa. Plaan nv või esmaspäeval tellimus ära teha, kiirustage, kel huvi. Sõnumid oodatud PMi.

Leave a comment:

Working...
X