320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tellime koos Sportsdirect.com'ist!
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitust+1
Ma olen isegi pidanud oma pere järgi, seega sain alles õhtul tellida ning selle ajaga said üsna mitmed asjad ära ( ajasin soodukaid taga).
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustÜldiselt on see saatmise tasu nii odavaks läinud, et enam ei tohiks probleemiks olla. Mugavam on juba see raha ise maksta ja ei pea jamama laialisaatmise ja raha kogumisega. Saab tellida just siis kui ise tahab ja ei pea teiste järgi ootama. Kui enda perest keegi tellib, siis jah aga muidu mitte enam.
Ma olen isegi pidanud oma pere järgi, seega sain alles õhtul tellida ning selle ajaga said üsna mitmed asjad ära ( ajasin soodukaid taga).
Leave a comment:
-
Üldiselt on see saatmise tasu nii odavaks läinud, et enam ei tohiks probleemiks olla. Mugavam on juba see raha ise maksta ja ei pea jamama laialisaatmise ja raha kogumisega. Saab tellida just siis kui ise tahab ja ei pea teiste järgi ootama. Kui enda perest keegi tellib, siis jah aga muidu mitte enam.
Leave a comment:
-
Oleksin ilmselt käpp, kui tellimiseks läheb. Eelistatud on, et teised tellijad on Pärnust
Edit: leidsin juba ühe isiku mingist teisest foorumist, kes tellib 27.11.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustTellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse
Leave a comment:
-
Tellin aeg-ajalt. Täna tuli (nädalaga!) pakk kohale. Mingid usaldusväärsed ja tõsiselt tahtvad inimesed võivad mulle teada anda mingi aeg. Ma vahelt ei taha midagi, lihtsalt jagame postikulu ja toome jõulurõõmu Eestisse
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustoleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.
Leave a comment:
-
oleks ka tegelikult paar ostusoovi. kontot seal ise ei oma, kui keegi tellib võiksin kampa lüüa.
Leave a comment:
-
Tellimus tehtud. Tervelt 3 inimest soovis siit foorumist postikulu jagada. Lisaks veel üks töökaaslane ja mina. 5 peale 16 euri postikuludeks maksta polegi väga palju
Leave a comment:
-
Üks härra on soovi juba PM kaudu soovi avaldanud kampa lüüa. Plaan nv või esmaspäeval tellimus ära teha, kiirustage, kel huvi. Sõnumid oodatud PMi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: