320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kõige häirivam bänd/laulja 90-ndatest
Collapse
X
-
Algselt postitas aiFo Vaata postitustLugesin hiljuti Onu Bella Dekameroni (http://www.apollo.ee/onu-bella-dekam...mad-palad.html). Sealt jäi meelde, et perioodil, mil Jörpa oma suurimad hitid tootis, oli suure osa laulutekstide autoriks Onu Bella. Dekameroni lõpus on list lauludest, mille tekstiautoriks Bella on, minu mäletamist mööda olid seal ka Jörpa lood teiste seas. Laulu pealkirja võiks siis sellest listist leida. Võibolla.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustFitti kui Jörpa-ekspert, äkki sa suudad kuskilt välja võluda loo "Minu komm" (või midagi sarnast).
Mõni lugu on lihtsalt nii erakordne, et juba episoodiline kuulmine tekitab kustumatu mälestuse. Mulle jääb igavesti meelde, kuidas Jörpa tantsis 7 vapra saates mingisuguse paberist kompveki ümber ja korrutas "see on minu komm, see on minu komm". Kahjuks langes lugu kohe debüüdil saatest välja ja mitte kuskilt pole õnnestunud seda enam leida. Olen plaadipoodides kõik ta plaaditagused läbi kamminud, aga seda lugu kas ei ole või on see tundmatu nime all.
Loo eest õlu, video eest kuuspakk
Leiaks veel selle video ka, siis võiks rahus surra.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustSeitse aastat hiljem jõudis see pärl mööda keerulisi kanaleid lõpuks minuni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustja nii ongi, aeg jõudnud sinnamaani, et see 90ndate õudne pool teeb kambäkki ka läbi noorte (ehk kes siis polnud veel sündinudki)"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Udupasun Vaata postitustNiikaua kuni Marati dress kammbäkki ei tee on kõik suurepärane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga kappa?Mul on liiv ja sul on savi.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSa mõtled vist riietumist?★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar