Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Soeng 2015
Collapse
X
-
Ma tean ka kardigani ainult tänu sellele, et käisin mingi Ekspressi reklaami jaoks fotošuudil ja siis anti mulle mingi pusa kätte. Pärast naised ütlesid, et mul olla kardigan seljas olnud.
Leave a comment:
-
jap. tegelikult viimane inimene, kes võiks teiste riietust kritiseerida ...Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJapser on nats mats?
Leave a comment:
-
vest või kardigan või kolmas - mul täicca pohlak.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustema on sul vest
veel poolkaitsesse
Leave a comment:
-
Kui foorumlane teab, mis on kardigan, siis on kahtlane (on see ikka kardigan üleüldse?).Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustema on sul vest
Leave a comment:
-
ema on sul vestAlgselt postitas Jasper Vaata postitustma pidin ka just selle nominatsiooniga siia tulema.
soeng, kulmud, vest, vöö, seljakoti värv võivad kõik panna ütlema - what rrrr thoseeeeeee? nii palju, et ma pidin välja uurima, millega tegu. mingi saksa reality show disaineri pupu toodang. AS Roma
Leave a comment:
-
ma pidin ka just selle nominatsiooniga siia tulema.Algselt postitas StokRadja Nainggolan
soeng, kulmud, vest, vöö, seljakoti värv võivad kõik panna ütlema - what rrrr thoseeeeeee? nii palju, et ma pidin välja uurima, millega tegu. mingi saksa reality show disaineri pupu toodang. AS Roma
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: