Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lapsepõlvest mäletan, et vasakkaitses mängis alati kõige paksem poiss. Ja nii palju, kui me välismaal turniiridel käisime, siis sama reegel kehtis ka tüdrukute võistkondades.
Paks pandi ju ikka väravasse, selline, kes heites maad puudutas alles 4 sekundit peale võrgu sahisemist. Aga vb ajan hoovijalkaga segamini. 90-ndad, wingback polnud veel moes.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Mina olin oma esimeses jalkamängus väravapost. Hakkas igav, teise postiga polnud nii tuttav ka. Seega palli lähenedes skoorisin..ee..endasse? Aasta jooksul sain ametikõrgendust väravavahiks.
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Mina olin oma esimeses jalkamängus väravapost. Hakkas igav, teise postiga polnud nii tuttav ka. Seega palli lähenedes skoorisin..ee..endasse? Aasta jooksul sain ametikõrgendust väravavahiks.
Kommentaar