Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Keda järgmisena foorumist ära ajada?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Maarek tegi ettepaneku Tännu rahule jätta, kelle me järgmisena ette võtame?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas keegi tahab mind üritada ära ajada?

Leave a comment:

• in-the-stone
    replied
    Algselt postitanud kasutaja fcfloraforever poolt
    Eesti jalka esifoorum ei ole sitta klaviatuurist välja imemiseks!
    ära ime siis!

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitanud kasutaja in-the-stone poolt
    olen meessoost tõesti...
    Ja üks asi on see mis ma siin räägin teine asi on see mis ma tegelt ajan!
    Mina võtan foorumit kui nalja kohana!Ajan lolli juttu suust välja! Ma saan aru et see on eba korrektne!ja võiks pigem midagi nrmaalset jalgpallist rääkida!PRaegu pole selleks sobiv aeg. ja selle mitte kunagi postitamisega vb on sul õigus ja ma ei postitagi kunagi aga kuna mu kasutaja on 3 arvutis sees ja seda kasutavad 3 inimest siis pole välistatud et keegi ei postita!Ja mis puutub minu muutumisse siis ma ei tahtnud muuta ennast ja nime vahetamine oli niisama kuna see painkill3r oli liiga haige nimi minu arust!aga noh eks ma teen su tuj uheaks ja postitan normaalselt edaspidi

Nägemist
    Eesti jalka esifoorum ei ole sitta klaviatuurist välja imemiseks!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Smör in-> Tofoa out

Yes, please!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu poolest võib smörr tagasi tulla nüüd. Oleks vaja teha tabel siin teemas.

Leave a comment:

• in-the-stone
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Kui nüüd aus olla, siis see on hea mõte. Sa oled täiesti lootusetu vend. Foorumile Sa mitte sittagi juurde ei anna. Käid ja räuskad igal pool oma rõvedate naerusmailidega. Sa oled nagu meessoost tseltikutsikk, või kas Sa ikka oled meessoost? Muidugi, Sa võid ennast veel muuta. Sa vist isegi üritasid seda. Muutsid oma kasutajanime ära, kuid läks vist veidi nihu? Enda muutmine ei hakka kahjuks foorumis nime vahetamisest. Kui Sa oled noorem, kui 14 aastat, siis annaks mina Sulle need vead andeks, mis Sul on. Kuid kui Sa kahjuks vanemaks osutud, siis pole midagi muud teha, kui tunnistada, et Sa oled omaealistest arengus tõsiselt maas. Mina isiklikult ei usu, et Sa ennast suudad ennast muuta. Sa oled rämps, Sa pole isegi mitte naljakas oma idiootsustega. Tee foorumlaste tuju heaks, ning ära postita enam kunagi!
    olen meessoost tõesti...
    Ja üks asi on see mis ma siin räägin teine asi on see mis ma tegelt ajan!
    Mina võtan foorumit kui nalja kohana!Ajan lolli juttu suust välja! Ma saan aru et see on eba korrektne!ja võiks pigem midagi nrmaalset jalgpallist rääkida!PRaegu pole selleks sobiv aeg. ja selle mitte kunagi postitamisega vb on sul õigus ja ma ei postitagi kunagi aga kuna mu kasutaja on 3 arvutis sees ja seda kasutavad 3 inimest siis pole välistatud et keegi ei postita!Ja mis puutub minu muutumisse siis ma ei tahtnud muuta ennast ja nime vahetamine oli niisama kuna see painkill3r oli liiga haige nimi minu arust!aga noh eks ma teen su tuj uheaks ja postitan normaalselt edaspidi

Nägemist

Leave a comment:

• taku*
    replied
    minge munni oma homodega

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Aa... Ma koguaeg mõtlesin ,et Hool Jürvi nimes on lühend sõnast Hooligan: Jürvi-Hooligan.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mask poolt
    Jürvi tahab ,et sa oleksid.
    Jürvi tahab olla teie isa! Sellepärast ongi ta nimilõpp Hool, talle meeldib hoolitseda oma konnakulleste eest..

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Ma arvan, et teie puhul on küsimus igivana: "Kas olla või mitte olla"?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    mina ei taha
    Jürvi tahab ,et sa oleksid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    mina ei taha
    Ole oma teemas.