Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda järgmisena foorumist ära ajada?
Collapse
X
-
-
-
Ikka teile ei anna rahu see et ma siin ringi sebin.peale viimast jama soccernetis olen kõvasti tagasi tõmmanud ja ei ole nagu kuskil kellegile kommentaaridega pinda käinud,olen üritanud ikka teemasse kirjutada.või on kellegil veel ütlemist?aga kui kellegile ei meeldi siis ei pea ju lugema.
Vabandage väga aga ma üritan midagi jalgpallist jagada aga saan koguaeg vaid sõimu.
Kas keegi on aru saanud mis missioon on Jürvi-hoolil?kas tegemist lihtsalt pahade onude poolt kuritarvitatud poisiga või lihtsalt sugutung on tüübile täiega pähe löönud?Ei soovitaks sul pead bensiini kanistrisse toppida ja oma väikemeest ei tohiks igasse auku pista.selline kahtlane tunne et sinu näol on tegemist Jämejala ülikooli kasvandikuga.Leave a comment:
-
-
-
-
paneme Jasperi Itaalia foorumi kinni ja ärme välja lase. Jürvi, ma ootan ettepanekuid.Leave a comment:
-
-
Ou, minu arust võiks Budukat pidevalt peksta pool-surnuks, et teda hiljem veel pekstaLeave a comment:
-
Nagu ma aru olen saanud, siis Jürvi ultimate eesmärk on kõigi teiste peale iseenda ja mcnamara välja ajamine. Olge kõik valvel!Leave a comment:
-
Uus ütlus: Tuumapommi plahvatuse elavad üle prussakad, Cher ja budujolous.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: