Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida soovitad telerist vaadata?
Collapse
X
-
See oli jah päris vaadatav.Algselt postitas F.Totti Vaata postitustLisaks soovitan vaadata Neljapäeva õhtul 21.30 TV3 pealt Kättemaksukontorit- oli ka päris hea seep!Esimese ehk siis pilootosa põhjal julgeks soovitada
Leave a comment:
-
Lisaks soovitan vaadata Neljapäeva õhtul 21.30 TV3 pealt Kättemaksukontorit- oli ka päris hea seep!Esimese ehk siis pilootosa põhjal julgeks soovitada
Leave a comment:
-
Äkki räägid sellest lähemalt?Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSoovitan vaadata telekast sarja Prügikala! Rootsi nimega Tusenbröder we midagi!
Sitax hea sari oli, etv näitas seda mingi aeg! See oli eesti-rootsi ühistöö. Mingi 12 we rohkem osa oli. Iga pühapäeva õhtu oli põnevat vaatamist ja ei jõudnud järgmist pühapäeva jälle ära oodata!
Tõsiselt soovitan soojalt see ära vaadata.Hetkel vist ei jookse seda enam, kuid kui kuskilt saate siis kindlasti vaadake!
Leave a comment:
-
Soovitan vaadata telekast sarja Prügikala! Rootsi nimega Tusenbröder we midagi!
Sitax hea sari oli, etv näitas seda mingi aeg! See oli eesti-rootsi ühistöö. Mingi 12 we rohkem osa oli. Iga pühapäeva õhtu oli põnevat vaatamist ja ei jõudnud järgmist pühapäeva jälle ära oodata!
Tõsiselt soovitan soojalt see ära vaadata.Hetkel vist ei jookse seda enam, kuid kui kuskilt saate siis kindlasti vaadake!
Leave a comment:
-
-
davai nüüd!Algselt postitas cannuman Vaata postitustVaadake 2.5 meest homme õhtul
Leave a comment:
-
Mind isiklikult ajas naerma möödunud suvel TV3-s olnud Californiacation. Eks ta natuke meeste "Seks ja linn" oli aga vaatasin hea meelega.
Loodetavasti näidatakse selle sarja uusi osasi ka see aasta.
Leave a comment:
-
minge parem õue, ilusad ilmad praegu ju!
aga õhtul võite tõesti vaadata kaks ja pool meest kanal2st.
Leave a comment:
-
Homme jah 23:00 uus osa. Ma alles avastasin selle. Nii, et mulle käravad veel kordused ka.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkui ma ei eksi siis homme kell 23.00 on uus osa!?need kordused on juba nii ära nähtud:P
Leave a comment:
-
kui ma ei eksi siis homme kell 23.00 on uus osa!?need kordused on juba nii ära nähtud:PAlgselt postitas Epic Vaata postitustUltimate Survival. Iga argipäev 00:00. Discovery.
Leave a comment:
-
seda ta on jah...Ma pidin varsti mingi 6 hooaega vist saama DVD-el..miskine 7GB vist
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: