Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida soovitad telerist vaadata?
Collapse
X
-
"..Päikesest", kusjuures alles hiljuti nägin seda kusagil - tv6 vist? Omal ajal vaatasin seda päris huviga.
-
Guest repliedKunagi oli selline tore sari nagu ´´Kolmas Kivi Päikeses´´
Leave a comment:
-
kas "the shield" mitte ei ole teisipäeviti ?Algselt postitas rixxer Vaata postitustNeljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...
Leave a comment:
-
lisa siia juurde Sõbrad/Joey, House ja CalifornicationAlgselt postitas Kasper Vaata postitustKaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...
Leave a comment:
-
Kaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...
Leave a comment:
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSelles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.
Täitsa perses vennad olete ikka!!!
Mu arust ikka üks paremaid sarju. Mina muidugi telekast ei vaata seda. Arvutist palju parem vaadata. Igal õhtul enne magamajäämist vaatan paar osa. Hetkel hakkan lõpetama neljandat hooaega.
Leave a comment:
-
see naer ongi sinusuguste jaoks sinna pandudAlgselt postitas F.Totti Vaata postitust
Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.
Leave a comment:
-
Sellise grammatika ja ortograafia eest annaks su eesti keele õpetaja sulle hea meelega käega mööda kaaliAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustKunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'e
Praegu kahjuks on nutune see asi jah.
Ja tore, et oma allkirjas kasutad minu texti.Tutvustad minu eest F.Tottit kogu foorumile, eks tasuta reklaam praeguse majanduskriisi ajal on igati teretulnud!
Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
Muidu Prügikala sari millest eelnevalt siin rääkisin, jookseb praegu ETV-s kordusena neljapäeviti 21.30 ,3-as osa läheb siis käiku sellel nädalal.Kellel aega ja mahti võiks vaadata
Muidugi 2 esimest osa olid väikene sissejuhatus ka, et sitt kui need vaatamata jäid.
Leave a comment:
-
Neljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...
Leave a comment:
-
Kunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'eAlgselt postitas kuuraa Vaata postitustööinimeste teleprogramm on nii kohutav, väga palju telejazzi ja seda lolli tervitus ja kiimakottide mula.
Praegu kahjuks on nutune see asi jah.
Leave a comment:
-
ööinimeste teleprogramm on nii kohutav, väga palju telejazzi ja seda lolli tervitus ja kiimakottide mula.
korraku mingeid saateid või pangu jooksma ööseks mingid seriaalid
kanal 2 näitab küll tuvikesi, kuid seriaale on palju-palju mida võiks korrata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: