Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mida soovitad telerist vaadata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• elx
    replied
    "..Päikesest", kusjuures alles hiljuti nägin seda kusagil - tv6 vist? Omal ajal vaatasin seda päris huviga.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Kunagi oli selline tore sari nagu ´´Kolmas Kivi Päikeses´´

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Neljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...
    kas "the shield" mitte ei ole teisipäeviti ?

Leave a comment:

• Aadu&co
    replied
    Aga tuvikestele on ikka siiamaani midagi raske midagi vastu panna.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Kaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...
    lisa siia juurde Sõbrad/Joey, House ja Californication

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kaks ja pool meest ning Kuumad seitsmekümnendad koos PB-ga on parimad sarjad üldse! Mis sest, et kaks neist juba omadega läbi on...

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
    Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.
    Täitsa perses vennad olete ikka!!!
    Mu arust ikka üks paremaid sarju. Mina muidugi telekast ei vaata seda. Arvutist palju parem vaadata. Igal õhtul enne magamajäämist vaatan paar osa. Hetkel hakkan lõpetama neljandat hooaega.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    No öelge mulle komöödiasari, kus ei lastaks seda naeru?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust

Selles osas nõustun sinuga Tofoa, et kaks ja pool meest on minu arust ka täiesti keskpärane sari..näiteks sellise hitiga nagu Tuvikesed ei anna aspull võrrelda.
    Olen vist 2 korda vaadanud ja kas siis mul pole huumorisoont või tõesti tüüpiline komöödia sari.Muidugi eks ole seal samuti oma pärleid sees, kuid sellegi matab enda alla see rõve naer mida peale lastakse- kus inimesed peaksid naerma.
    see naer ongi sinusuguste jaoks sinna pandud

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'e Praegu kahjuks on nutune see asi jah.
    Sellise grammatika ja ortograafia eest annaks su eesti keele õpetaja sulle hea meelega käega mööda kaali

Ja tore, et oma allkirjas kasutad minu texti.Tutvustad minu eest F.Tottit kogu foorumile, eks tasuta reklaam praeguse majanduskriisi ajal on igati teretulnud!

Muidu Prügikala sari millest eelnevalt siin rääkisin, jookseb praegu ETV-s kordusena neljapäeviti 21.30 ,3-as osa läheb siis käiku sellel nädalal.Kellel aega ja mahti võiks vaadata
    Muidugi 2 esimest osa olid väikene sissejuhatus ka, et sitt kui need vaatamata jäid.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Neljapäeviti näitab vist endine taska projekt The Shieldi "uut" hooaega. Eks sarja austajad juba teatud tuntud kohtadest ühe uue sajandi parima politseseriaali lõpuni vaadanud, kuid kes mitte, siis soovitan. Üks väheseid pikemaealisi seriaale, mille hooajad ühtlaselt head. Samuti, lõpetati õigel ajal mitte ei tehtud salatoimikuid...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    ööinimeste teleprogramm on nii kohutav, väga palju telejazzi ja seda lolli tervitus ja kiimakottide mula.
    Kunagi paar aastat tagasi oli hea. Näidati Bad Girls'e Praegu kahjuks on nutune see asi jah.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Alo TV. Elioni Digi-TVga kanalil #123

Leave a comment:

• kuuraa
    replied
    ööinimeste teleprogramm on nii kohutav, väga palju telejazzi ja seda lolli tervitus ja kiimakottide mula.
    korraku mingeid saateid või pangu jooksma ööseks mingid seriaalid
    kanal 2 näitab küll tuvikesi, kuid seriaale on palju-palju mida võiks korrata.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Laulupeo avamine.

Leave a comment:

Working...
X