Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallipodcastid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Pikk...

Podcasti ei suuda ma juba ammu kuulata, kuid kokkuvõttes lause "Vapruse ja Kalevi kaunis minek tuleneb võistkondlikust arengust, mille jaoks on Premium liigas loodud soodne keskkond." meenutab mulle õndsat NSVL aega mil mul oli "õnn" üles kasvada.
    Ma ei tea kedagi teist, kes soovib iga hinna eest enda arvamust absoluutselt igal teemal peale suruda. On tema arvamus ja on vale arvamus.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Pikk...

Podcasti ei suuda ma juba ammu kuulata, kuid kokkuvõttes lause "Vapruse ja Kalevi kaunis minek tuleneb võistkondlikust arengust, mille jaoks on Premium liigas loodud soodne keskkond." meenutab mulle õndsat NSVL aega mil mul oli "õnn" üles kasvada.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Diz Vaata postitust

Logistiliste probleemide tõttu on edasi lükatud.
    Kruus vist ei jõudnud Leedust tagasi ja Kams otsib uusi mehi kes satsi relekast välja tooks.
    Ja Kingi jalad on tiba kanged peale eilset Fc Zeniidi mängu

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Miks betsafe live ära jäi?
    Logistiliste probleemide tõttu on edasi lükatud.
    Kruus vist ei jõudnud Leedust tagasi ja Kams otsib uusi mehi kes satsi relekast välja tooks.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Miks betsafe live ära jäi?

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Siin käisid ka kihlveokontorid ja reklaamindus läbi, jäi ühes teises keskkonnas see artikkel silma. Päris jahmatavad numbrid.

Amet kontrollis hasartmängureklaame: 152-st 150 ei vastanud nõuetele

„Tulemus, et 152 reklaamist üksnes 2 vastas nõuetele, räägib enda eest. Lisaks tasub märkida, et enamikus reklaamidest oli võimalik tuvastada mitu rikkumist. Seadusega olid vastuolus nii hasartmängukorraldajate (nn kaubamärgi reklaamid) kui ka hasartmängude reklaamid (nt õnnemäng ja toto),“ kommenteeris TTJA infoühiskonna talituse juhataja Helen Rohtla.​​

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Vahepeal oli muutunud soccerneti podcast isegi juba kuulatavaks aga kaks viimast episoodi täielik solk jälle. Tuleb väike paus teha, et kannatust koguda.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    arusaamatuks jääb ka, miks neid kaht cheerleader'it sinna lisaks Järvelale vaja on.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    .....
    [*]Isegi kui euromängud ebaõnnestuvad siis see tegelikult ei näita midagi ja Premium liiga on ikkagi kõvem kui kunagi varem.
    Mul sai selles kohas huvi otsa selle osa kuulamise vastu. Sinnamaani pidasin vastu.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Lisaks League One teemale tulid sealt mõned teised maasikad, mis on suurema tähelepanuta jäänud
    • Levadial on kõvasti õnne olnud ja neil peaks olema tegelikult palju vähem võite ja punkte.
    • Savici doktriin...
    • Floral on sügavust ja tegelikult nad on Levadiast üle.
    • Isegi kui euromängud ebaõnnestuvad siis see tegelikult ei näita midagi ja Premium liiga on ikkagi kõvem kui kunagi varem.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust

iseenesest suhteliselt tavaline, et mingi saade puuab meelega tahelepanu, thats fine. aga kuskilt voiks nagu piirid joosta kull. ma ei ole ammu neid tegelasi tosisiselt votnud ega kuulanudki aga piisab juba peakirjast, et aru saada, et voib ka edasipidi kuulamata jatta. samuti sooviks siiralt teada mis seeni seal ikka tarvitatakse, kahtlen samuti siiralt, et need ei saa olla ainult head kukeseened voi uhed prisked pilvikud manni metsa alt, see sort seeni peab olema miskit eriti kanget mida seal tarvitakse.
    See nonsense Järvela sulest ongi nii tavaliseks muutunud, et kui varem sai reageeritud ja kommenteeritud ning arutatud, siis vist eile kui see pealkiri ilmus ma lihtsalt scrollisin edasi ega hakanudki lugema, et millel see põhineb. Samas võib julgelt oletada kõigi varasemate teemade puhul, et ega seal taga reaalselt ühtegi analüüsi või fakti polegi ja kõige aluseks on see ,,ma olen piisavalt võimekas jalgpallis, et selliseid asju järeldada ja paika panna''.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Converse Vaata postitust
    OJ segment "League 1 tiimid jääksid eesti liigas medaliteta" kuulub samasse illusioonide kategooriasse nagu Maradona vs Meistriliiga
    iseenesest suhteliselt tavaline, et mingi saade puuab meelega tahelepanu, thats fine. aga kuskilt voiks nagu piirid joosta kull. ma ei ole ammu neid tegelasi tosisiselt votnud ega kuulanudki aga piisab juba peakirjast, et aru saada, et voib ka edasipidi kuulamata jatta. samuti sooviks siiralt teada mis seeni seal ikka tarvitatakse, kahtlen samuti siiralt, et need ei saa olla ainult head kukeseened voi uhed prisked pilvikud manni metsa alt, see sort seeni peab olema miskit eriti kanget mida seal tarvitakse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See on vaid minu subjektiivne arvamus, aga iga episood, mis laetakse üles kihlveokontori ametlikult YT-kanalilt, peaks olema selle linnukesega märgitud. Võimalik, et mõned ei teagi sellest, aga see ei vabanda turundajaid välja. Lisaks on seal see konks, et kui sa seal tärni õigesse kohta paned, siis ei saa videot embeditud kujul vaadata ja see on juba äriliselt halb.

Sama asi ka instagramiga. Kontodel saab panna linnukese, mis jätaks sisu alla 18 aastastele isikutele nähtamatuks. Eestis vist on hetkel 1-2 kihlveoettevõttel see tehtud.

Tasulise reklaamiga sots. meedias on probleeme vähem.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Mitte keegi ei pane sinna "Yes".

image.png
    Kui sa nii ütled, ma ise materjali üles laadides pole sellist kohta näinud, ilmselt kuskil lisavalikutes siis see. Mida kanlid täpselt ses osas teevad, ausalt, seda ma ei tea. Mina märkisin need asjad mida ma tean ja mida märganud olen. Muuhulgas näiteks ka reklaamida ei saa videosid alla 18 aastastele mu teada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    Võib olla räägime erinevatest asjadest. Videot üles laadides pead sa märkima, et kas sisu on mõeldud lastele või mitte. Seal kindlasti valitud, et "not made for kids". Ma pole ise ühegi konto juures Youtube's näinud, et kus selline variant üldse on. Kahtlustan, et ka teised ei tea. Mina olen aru saanud, et see eriti mõjutab lastele näitamist. Kohe kindlasti youtibekids lehel, aga ka tava Youtube's.

Aga see detail kõrvale jätta, siis muu jutu osas jään enda juurde. Räägin seda mida tean. Ilmselt tead sa paremini, kes rohkem hallil alal, kes vähem, kes mitte
    Mitte keegi ei pane sinna "Yes".

image.png

Leave a comment:

Working...
X