Algselt postitas Suvaline Jope
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipodcastid
Collapse
X
-
Ma ei tea kedagi teist, kes soovib iga hinna eest enda arvamust absoluutselt igal teemal peale suruda. On tema arvamus ja on vale arvamus.
- Likes 1
-
Pikk...
Podcasti ei suuda ma juba ammu kuulata, kuid kokkuvõttes lause "Vapruse ja Kalevi kaunis minek tuleneb võistkondlikust arengust, mille jaoks on Premium liigas loodud soodne keskkond." meenutab mulle õndsat NSVL aega mil mul oli "õnn" üles kasvada.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ja Kingi jalad on tiba kanged peale eilset Fc Zeniidi mänguAlgselt postitas Diz Vaata postitust
Logistiliste probleemide tõttu on edasi lükatud.
Kruus vist ei jõudnud Leedust tagasi ja Kams otsib uusi mehi kes satsi relekast välja tooks.
Leave a comment:
-
Logistiliste probleemide tõttu on edasi lükatud.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMiks betsafe live ära jäi?
Kruus vist ei jõudnud Leedust tagasi ja Kams otsib uusi mehi kes satsi relekast välja tooks.
Leave a comment:
-
Siin käisid ka kihlveokontorid ja reklaamindus läbi, jäi ühes teises keskkonnas see artikkel silma. Päris jahmatavad numbrid.
Amet kontrollis hasartmängureklaame: 152-st 150 ei vastanud nõuetele
„Tulemus, et 152 reklaamist üksnes 2 vastas nõuetele, räägib enda eest. Lisaks tasub märkida, et enamikus reklaamidest oli võimalik tuvastada mitu rikkumist. Seadusega olid vastuolus nii hasartmängukorraldajate (nn kaubamärgi reklaamid) kui ka hasartmängude reklaamid (nt õnnemäng ja toto),“ kommenteeris TTJA infoühiskonna talituse juhataja Helen Rohtla.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Vahepeal oli muutunud soccerneti podcast isegi juba kuulatavaks aga kaks viimast episoodi täielik solk jälle. Tuleb väike paus teha, et kannatust koguda.
- Likes 2
Leave a comment:
-
arusaamatuks jääb ka, miks neid kaht cheerleader'it sinna lisaks Järvelale vaja on.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Mul sai selles kohas huvi otsa selle osa kuulamise vastu. Sinnamaani pidasin vastu.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust.....
[*]Isegi kui euromängud ebaõnnestuvad siis see tegelikult ei näita midagi ja Premium liiga on ikkagi kõvem kui kunagi varem.
Leave a comment:
-
Lisaks League One teemale tulid sealt mõned teised maasikad, mis on suurema tähelepanuta jäänud
- Levadial on kõvasti õnne olnud ja neil peaks olema tegelikult palju vähem võite ja punkte.
- Savici doktriin...
- Floral on sügavust ja tegelikult nad on Levadiast üle.
- Isegi kui euromängud ebaõnnestuvad siis see tegelikult ei näita midagi ja Premium liiga on ikkagi kõvem kui kunagi varem.
- Likes 2
Leave a comment:
-
See nonsense Järvela sulest ongi nii tavaliseks muutunud, et kui varem sai reageeritud ja kommenteeritud ning arutatud, siis vist eile kui see pealkiri ilmus ma lihtsalt scrollisin edasi ega hakanudki lugema, et millel see põhineb. Samas võib julgelt oletada kõigi varasemate teemade puhul, et ega seal taga reaalselt ühtegi analüüsi või fakti polegi ja kõige aluseks on see ,,ma olen piisavalt võimekas jalgpallis, et selliseid asju järeldada ja paika panna''.Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
iseenesest suhteliselt tavaline, et mingi saade puuab meelega tahelepanu, thats fine. aga kuskilt voiks nagu piirid joosta kull. ma ei ole ammu neid tegelasi tosisiselt votnud ega kuulanudki aga piisab juba peakirjast, et aru saada, et voib ka edasipidi kuulamata jatta. samuti sooviks siiralt teada mis seeni seal ikka tarvitatakse, kahtlen samuti siiralt, et need ei saa olla ainult head kukeseened voi uhed prisked pilvikud manni metsa alt, see sort seeni peab olema miskit eriti kanget mida seal tarvitakse.
- Likes 3
Leave a comment:
-
iseenesest suhteliselt tavaline, et mingi saade puuab meelega tahelepanu, thats fine. aga kuskilt voiks nagu piirid joosta kull. ma ei ole ammu neid tegelasi tosisiselt votnud ega kuulanudki aga piisab juba peakirjast, et aru saada, et voib ka edasipidi kuulamata jatta. samuti sooviks siiralt teada mis seeni seal ikka tarvitatakse, kahtlen samuti siiralt, et need ei saa olla ainult head kukeseened voi uhed prisked pilvikud manni metsa alt, see sort seeni peab olema miskit eriti kanget mida seal tarvitakse.Algselt postitas Converse Vaata postitustOJ segment "League 1 tiimid jääksid eesti liigas medaliteta" kuulub samasse illusioonide kategooriasse nagu Maradona vs Meistriliiga
- Likes 2
Leave a comment:
-
See on vaid minu subjektiivne arvamus, aga iga episood, mis laetakse üles kihlveokontori ametlikult YT-kanalilt, peaks olema selle linnukesega märgitud. Võimalik, et mõned ei teagi sellest, aga see ei vabanda turundajaid välja. Lisaks on seal see konks, et kui sa seal tärni õigesse kohta paned, siis ei saa videot embeditud kujul vaadata ja see on juba äriliselt halb.
Sama asi ka instagramiga. Kontodel saab panna linnukese, mis jätaks sisu alla 18 aastastele isikutele nähtamatuks. Eestis vist on hetkel 1-2 kihlveoettevõttel see tehtud.
Tasulise reklaamiga sots. meedias on probleeme vähem.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Kui sa nii ütled, ma ise materjali üles laadides pole sellist kohta näinud, ilmselt kuskil lisavalikutes siis see. Mida kanlid täpselt ses osas teevad, ausalt, seda ma ei tea. Mina märkisin need asjad mida ma tean ja mida märganud olen. Muuhulgas näiteks ka reklaamida ei saa videosid alla 18 aastastele mu teada.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Mitte keegi ei pane sinna "Yes".Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustVõib olla räägime erinevatest asjadest. Videot üles laadides pead sa märkima, et kas sisu on mõeldud lastele või mitte. Seal kindlasti valitud, et "not made for kids". Ma pole ise ühegi konto juures Youtube's näinud, et kus selline variant üldse on. Kahtlustan, et ka teised ei tea. Mina olen aru saanud, et see eriti mõjutab lastele näitamist. Kohe kindlasti youtibekids lehel, aga ka tava Youtube's.
Aga see detail kõrvale jätta, siis muu jutu osas jään enda juurde. Räägin seda mida tean. Ilmselt tead sa paremini, kes rohkem hallil alal, kes vähem, kes mitte
image.png
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: