Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipodcastid
Collapse
X
-
OJ segment "League 1 tiimid jääksid eesti liigas medaliteta" kuulub samasse illusioonide kategooriasse nagu Maradona vs Meistriliiga
-
Võib olla räägime erinevatest asjadest. Videot üles laadides pead sa märkima, et kas sisu on mõeldud lastele või mitte. Seal kindlasti valitud, et "not made for kids". Ma pole ise ühegi konto juures Youtube's näinud, et kus selline variant üldse on. Kahtlustan, et ka teised ei tea. Mina olen aru saanud, et see eriti mõjutab lastele näitamist. Kohe kindlasti youtibekids lehel, aga ka tava Youtube's.
Aga see detail kõrvale jätta, siis muu jutu osas jään enda juurde. Räägin seda mida tean. Ilmselt tead sa paremini, kes rohkem hallil alal, kes vähem, kes mitte
Leave a comment:
-
need Kuku raadio, Betsafe'i ja Delfi podcastid peaksid siis kõik 18+ olema
Leave a comment:
-
Kui Coolbeti episoodide üleslaadimisel pannakse linnuke 18+ isikutele, siis ei tohiks seda incognito mode's teoorias näha saada. Praegu tundub, et kõik episoodid on nähtavad. Aga Coolbet pole ainus, kes seda linnukest ei pane. Ja sel on üks lihtne põhjus. Kui sa seda linnukest paned, siis üldjuhul ei saa sa episoodi enam embedida, mis vähendab turunduslikku väärtust. Ja kuigi episood ise võib olla tehtud igasugustest reeglitest põhinevalt, selle käiku laskmine ei vasta tegelikult "ma teen kõik, mis on võimalik, et sisu alla 18 aastasteni ei jõuaks" tavale.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
Nii palju kui mina tean siis jah. Kindlasti ei näidata seda alla 18 suunatud sisu juures. Pluss alati hoolsalt vaadatakse üle alaealiste näitamine oma videodes. Kui vähegi võimalik, siis välditud. Doksarjas näiteks kunagi Vapruse puhul Summer Cupi loos samal põhjusel ei teinud kordagi juttu lastega, ent päris tegemata seda lugu ka ei saanud jätta.
Nii palju kui on minu kogemust, see siiski väike, on turul ettevõtted kes väga hoolivad kehtestatud reeglitest, kes mängivad ja millised on vanuselised piirangud jne. Ehk käituvad vastutustundlikult. Ja on osad, kes rõõmsalt vaatavad kui kaugele saavad asju pushida. Samas üldiselt tiheda konkurentsi tõttu teineteise jälgimine reeglite täitmisel toimib. Aga veelkord. Ma ei tea seda põldu selle nurga alt süvitsi. Küll mulle on antud ette ülesanne oma asjades reegleid selgelt jälgida.
Aga Coolbet pole muidugi ainus. Ka Betsafe ja Olybet oma YT-kanalitel ei pane seda linnukest.
Ühtlasi ei seadistata üldjuhul oma Instagrami akkaunte selliselt, et lapsed postitusi ei näeks.
Leave a comment:
-
Nii palju kui mina tean siis jah. Kindlasti ei näidata seda alla 18 suunatud sisu juures. Pluss alati hoolsalt vaadatakse üle alaealiste näitamine oma videodes. Kui vähegi võimalik, siis välditud. Doksarjas näiteks kunagi Vapruse puhul Summer Cupi loos samal põhjusel ei teinud kordagi juttu lastega, ent päris tegemata seda lugu ka ei saanud jätta.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kas Coolbet paneb oma sisuturunduslikke videosid laadides 18+ linnukese taha?
Nii palju kui on minu kogemust, see siiski väike, on turul ettevõtted kes väga hoolivad kehtestatud reeglitest, kes mängivad ja millised on vanuselised piirangud jne. Ehk käituvad vastutustundlikult. Ja on osad, kes rõõmsalt vaatavad kui kaugele saavad asju pushida. Samas üldiselt tiheda konkurentsi tõttu teineteise jälgimine reeglite täitmisel toimib. Aga veelkord. Ma ei tea seda põldu selle nurga alt süvitsi. Küll mulle on antud ette ülesanne oma asjades reegleid selgelt jälgida.
Leave a comment:
-
Kas Coolbet paneb oma sisuturunduslikke videosid laadides 18+ linnukese taha?Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
Khm. Vihjeks, et Coolbeti saadetes näiteks koeffe pole.
Leave a comment:
-
Igaks juhuks hoiatan ette, et suvi on lähenemas ja riided vähenemas.
Leave a comment:
-
No leia mulle kasvõi mõni USA-s toimetav NBA või NFL-i podcast, kus koefitsiente teemas poleks. Soomes kõrgliiga on alati, oh, õudu, Ennustusliiga ehk Veikkausliiga nimega olnud. Aga eks need kaks ühiskonda liberaalse hävingu allakäigutrepil juba lootusetus seisus omadega.Algselt postitas suits Vaata postitustOn ikka ühiskond, kus ei saa jalgpallijutte kuulata, ilma et jälle koefitsiendid kõrvas lõugaks.
Leave a comment:
-
Khm. Vihjeks, et Coolbeti saadetes näiteks koeffe pole.Algselt postitas dnb Vaata postitust
Raske uskuda, et ilma koeffide mainimiseta vm ebaseadusliku reklaamita oleksid podcastid tasulised või puuduksid üldse. Reklaam on avalik ja suunatud kõigile kuulajatele. Olemuselt ei ole see kindlasti tühisem kui alkoholireklaam.
- Likes 1
Leave a comment:
-
On teisi asju, mida reklaamida.Algselt postitas Rudy Vaata postitust
On ikka ühiskond kus saab tasuta podcaste kuulata.
Leave a comment:
-
Raske uskuda, et ilma koeffide mainimiseta vm ebaseadusliku reklaamita oleksid podcastid tasulised või puuduksid üldse. Reklaam on avalik ja suunatud kõigile kuulajatele. Olemuselt ei ole see kindlasti tühisem kui alkoholireklaam.Algselt postitas Rudy Vaata postitust
On ikka ühiskond kus saab tasuta podcaste kuulata.
Leave a comment:
-
On ikka ühiskond kus saab tasuta podcaste kuulata.Algselt postitas suits Vaata postitustOn ikka ühiskond, kus ei saa jalgpallijutte kuulata, ilma et jälle koefitsiendid kõrvas lõugaks.
Leave a comment:
-
On ikka ühiskond, kus ei saa jalgpallijutte kuulata, ilma et jälle koefitsiendid kõrvas lõugaks.
Leave a comment:
-
Päris kindlasti rikub seda seadust ka Betsafe podcast läbi ekraanigraafika ja Kuku raadio Vutikohus.
Leave a comment:
-
Öelge Futboliidi tegijatele (Raul Ojassaar), et nad rikuvad hasartmängu reklaami seadust. Ja ka teistele teadmiseks
Hasartmängu reklaam ei tohi sisaldada üleskutset osaleda hasartmängus või külastada mängukohta ega teavet, mis võib jätta mulje, et hasartmängu mängimine on üldistes huvides kasulik või suurendab sotsiaalset edukust.
Tervikuna on ta selline:
§ 21. Hasartmängu reklaam
(1) Hasartmängu, mängukoha ja hasartmängukorraldaja reklaam (edaspidi hasartmängu reklaam) on keelatud, välja arvatud:
1) hasartmängu korraldamise kohas;
2) rahvusvahelisel reisijate veol kasutatava vee- ja õhusõiduki pardal;
3) rahvusvahelist reisijate liinivedu teenindava lennuvälja ja sadama reisiterminali hoones;
4) hotellis, kus asub mängukoht;
5) hasartmängukorraldaja veebilehel;
6) loterii reklaam loteriipileti müügikohas ja ringhäälingu vahendusel vahetult enne või pärast loterii loosimist edastavat saadet või selle saateosade vahel;
7) toto reklaam sündmuse toimumise ajal selle sündmuse toimumise kohas, mille tulemuse suhtes saab totos panuseid teha.
(2) Hasartmängu, mängukohta ja hasartmängukorraldajat käsitatakse hasartmänguseaduse tähenduses.
(3) Hasartmängu reklaam ei tohi sisaldada üleskutset osaleda hasartmängus või külastada mängukohta ega teavet, mis võib jätta mulje, et hasartmängu mängimine on üldistes huvides kasulik või suurendab sotsiaalset edukust.
(4) Väljaspool käesoleva paragrahvi lõikes 1 nimetatud kohti võib eksponeerida hasartmängukorraldaja kaubamärki, mis ei väljenda sõnas ega kujuta pildis hasartmängu, mängukohta ja võiduvõimalust.
(5) Hasartmängu reklaamiks ei loeta:
1) mängukoha tähistust ettevõtja nime, kaubamärgi, mängukoha liigi, nime ja lahtiolekuajaga, mis paikneb ehitisel, kus mängukoht asub või mängukoha sissepääsu juures;
2) teabe avalikustamist loterii korraldamise tingimuste, võitnud piletite, võidukombinatsioonide, võitude ja loterii korraldamisest saadava tulu kasutamise kohta.
(6) Mängukohas teostatavate tegevuste reklaamile kohaldatakse hasartmängu reklaami suhtes kehtestatut.»
// Ühesõnaga kui meie ühiskonnas on koeffide reklaam suht savi, siis "tasuta raha" reklaamimine sissemaksete tegemisel on igasuguse punase joone ületamine.
- Likes 2
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: