320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viaplay Sport

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul on elus väga madalad standardid ilmselt. See, et näeb reaalselt kõiki CL-i, EL-i ja EC-i mänge on väga hea faktor mu jaoks.
    Ma pean nõustuma, see on ikka eriliselt maasikas värk.

    Kommentaar


      On maasikas 🍓, aga ilma kommentaarita mängu on ikka eriliselt nüri vaadata . Vaatasin Partizan - Genti , no ei püsi tähelepanu nii nagu võiks .

      Kommentaar


        Ega mina ka sellest aru ei saa, mis eriline väärtus on kõikide mängude olemasolu. Ausalt öeldes on liiga palju jalkat päris tüütu. Viaplay ostan ma lõpuks ainult sellepärast, et mujalt enam üldse Liverpooli ja koondisemänge ei näe.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

        Kommentaar


          Tühistasin ka prooviperioodi lõpus ära. Heli jääb pildist pidevalt maha, kas kellelgi veel selline jama? Nii telekast kui arvutist vaadates.

          Lisaks kehv pilt ja kohutavad kommentaatorid.

          Kommentaar


            Ühesõnaga on kõik persses, me ei taha kõiki mänge, aga kui mõnda ei näita, siis on persses. Kruusi ei taha, aga tahaks teda tagasi ja nagunii peab striime kasutama, sest mitte midagi ju Eestis ei näe, aga kui näeb, siis on reso vale.

            Kommentaar


              Põhimõtteliselt nii ongi, vinguda siin võib paljude asjade üle, aga Eestis alternatiivi pole ju sellele teenusele. Minu jaoks mingitest striimidest mängude vaatamine jääb sinna talongi ja krooniaega. Aga mine tea, kui järgmisel Manu mängul pilti pole, siis võibolla esineksin siin krõbedama sõnavõtuga.

              Kommentaar


                Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                Minu jaoks mingitest striimidest mängude vaatamine jääb sinna talongi ja krooniaega. Aga mine tea, kui järgmisel Manu mängul pilti pole, siis võibolla esineksin siin krõbedama sõnavõtuga.
                Need premmifännid vapsjee ärahellitatud ikka. Itaalia/Hispaania/Prantsusmaa vuti fännidel vapsjee pidupäev, kui ei pea oma klubi matši striimist vaatama.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Stok
                  Või siis väga kõrged. Mulle vastupidiselt ei tähenda see mitte kui midagi, et kõiki mänge näitab, ma oma elutempo juures ei jõua kõiki Liverpooli mängegi vaadata. EL ja EC on umbes nagu vene kanalid tavalise televisiooni juures (no offence - lihtsalt keelt ei valda).
                  Ega ma ka ei vaata maailma kõiki mänge, aga TV3 Spordiga oli suht tihti nii, et isegi makstes teenuse eest pidi endale meeldivat mängu striimima. Või Euroopa Liigat ei saanud ka sittagi vaadata.

                  Ses mõttes kui on veits kehvem resolutsioon, siis ma striimima küll ei viitsi. Kui aga mängu pole, siis mul muud valikut pole.
                  Instagram

                  Twitter

                  Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                  telekavaataja.blogabet.com

                  Kommentaar


                    Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Need premmifännid vapsjee ärahellitatud ikka. Itaalia/Hispaania/Prantsusmaa vuti fännidel vapsjee pidupäev, kui ei pea oma klubi matši striimist vaatama.
                    Vaat, eks see Itaalia/Hispaania/Prantsusmaa fännamine on nagu vaktsineerimata olemine. Et kui valid Inglismaa, siis ongi sulle rohkem lubatud, saad rohkem mänge ja üleüldse. Aga kui tahate jonnida ja mingeid Milane vaadata, siis kutsuge Mäx laulma!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Ega mina ka sellest aru ei saa, mis eriline väärtus on kõikide mängude olemasolu. Ausalt öeldes on liiga palju jalkat päris tüütu.
                      Vat see väärtus on, et ma saan reaalselt valida mida ma vaatan. Loomulikult ei vaata ma neid kõiki ära ja jalgpallist üleküllastumust olen ka tundnud, aga ma saangi vaadata ära nt kõik Red Impsi, Interi ja HJK euromängud.

                      Kommentaar


                        Mina võtsin Viaplay sellepärast, et saaks Bundesliga mänge näha ja näen ka neid, seega super. See, et näitab kõiki CL on ka hea, saab oma lemmiku välja valida. AGA, kui see kvaliteet jääb nii halvaks nagu jääb, siis mingi hetk ei kannata siin olla. Annan veel võimalust, aga mingi hetk võin üle minna ka tasuta striimile, kus Järvela ei karju 2 sekundit hiljem.
                        Mia san mia

                        Kommentaar


                          Karjuv kommentaar on hea, teed köögis miskit ja jooksed kohe vaatama.

                          Kommentaar


                            Kas ma saan õigesti aru, et kõige enam häirib see, et heli on pildist veidi maas? Loodan, et tehnikud suudavad vea üles leida ja selle lähiajal korda teha. Üsna kummaline, et selle vea leidmisega nii kaua aega on läinud.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                              Kas ma saan õigesti aru, et kõige enam häirib see, et heli on pildist veidi maas? Loodan, et tehnikud suudavad vea üles leida ja selle lähiajal korda teha. Üsna kummaline, et selle vea leidmisega nii kaua aega on läinud.
                              Häirib ka äpp, nii telekas kui ka läpakas. Minu jaoks kuidagi ebamugav.
                              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                              Kommentaar


                                Kas Järvela on kõige bossim ja endale juba finaali kommenteerimise broneerinud ? Või Ellissaar on valik nr 1 ? Või " goooooooool " karjuv tüüp pakub ka konkurentsi ?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X