Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustJube tüütu on viimase aja muudatus, kui valid mängu mida vaadata tahad ja viskad puldi käest juba, siis ta küsib veel kas tahad otse vaadata või algusest. Kui ma algusest tahan, siis paku mulle seda võimalust ainult pärast, aitäh.
Leave a comment:
-
Jube tüütu on viimase aja muudatus, kui valid mängu mida vaadata tahad ja viskad puldi käest juba, siis ta küsib veel kas tahad otse vaadata või algusest. Kui ma algusest tahan, siis paku mulle seda võimalust ainult pärast, aitäh.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustSee arsenal-evertoni mängu kommentaator võiks mikrisse rääkida või siis veits volüümi peale keerata, suht susiseb seal
Leave a comment:
-
See arsenal-evertoni mängu kommentaator võiks mikrisse rääkida või siis veits volüümi peale keerata, suht susiseb seal
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meke Vaata postitustVäga rõve delay kommentaatoritel. Olukord läbi ja siis kaks sõpra karjuvad kuskil
Leave a comment:
-
Väga rõve delay kommentaatoritel. Olukord läbi ja siis kaks sõpra karjuvad kuskil
Leave a comment:
-
Järelvaatamises on ka see pull üleval. On ikka klounid.
Muuseas, manu-barfa enda ülekanne näitas samal ajal taimerit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMina vaatasin laivis. Väga hea andmine. Ja siis lambist lülitati ümber. S*ta ajab keema. Ma ei maksa sellise jama eest kümnekas kuus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNalja teete? Monaco-Leverkuseni lisaaja asemel hakati hoopis barca-manu soojendust näitama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ALFØ Vaata postitustViaplay promo ühele mängule on võimas, keerasin huvi pärast Monaco Leverkusen mängu peale, sest seal pidi penaltiseeria hakkama, aga Viaplay otsustab aga näidata Manchester United Barcelona mängu mida saaksin vabalt teise kanali pealt vaadata kui tahaks. Enne kui siin pidavalt erinevaid võõrkeelseid ülekandeid ja muud jama korraldati mind nii väga ei häirinud aga sellise asja peale on Eestimaal mõistlikum parem striime kasutada kui Viaplay teenust.
Leave a comment:
-
Viaplay promo ühele mängule on võimas, keerasin huvi pärast Monaco Leverkusen mängu peale, sest seal pidi penaltiseeria hakkama, aga Viaplay otsustab aga näidata Manchester United Barcelona mängu mida saaksin vabalt teise kanali pealt vaadata kui tahaks. Enne kui siin pidavalt erinevaid võõrkeelseid ülekandeid ja muud jama korraldati mind nii väga ei häirinud aga sellise asja peale on Eestimaal mõistlikum parem striime kasutada kui Viaplay teenust.
Leave a comment:
-
Kallis kommentaator, ma küll armastan sind, aga what the fucking fuck sa siin pendla ajal soiud? Mis otsast see viga on, mis otsast see kinni hoidmine on? Kas mingi kommentaatorite reegel, et maksku mis maksab peab kohtuniku poolt olema? Disgrace vile, DISGRACE.
Leave a comment:
-
Mina vaatasin laivis. Väga hea andmine. Ja siis lambist lülitati ümber. S*ta ajab keema. Ma ei maksa sellise jama eest kümnekas kuus.
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: