Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viaplay Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Jube tüütu on viimase aja muudatus, kui valid mängu mida vaadata tahad ja viskad puldi käest juba, siis ta küsib veel kas tahad otse vaadata või algusest. Kui ma algusest tahan, siis paku mulle seda võimalust ainult pärast, aitäh.
    Nõustun, tüütu. Paar nädalat tagasi mõtlesin ka viibega jalkat vaadata, väga lahe oli kui laiv pilt koos seisuga ette tuli korraks.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Jube tüütu on viimase aja muudatus, kui valid mängu mida vaadata tahad ja viskad puldi käest juba, siis ta küsib veel kas tahad otse vaadata või algusest. Kui ma algusest tahan, siis paku mulle seda võimalust ainult pärast, aitäh.
    Pärast… seda, kui oled skoori ära näinud?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Joks Vaata postitust
    See arsenal-evertoni mängu kommentaator võiks mikrisse rääkida või siis veits volüümi peale keerata, suht susiseb seal
    Riia helimehed siis veidi käru keeranud. Proovime teine poolaeg paremini.

Leave a comment:

• Joks
    replied
    See arsenal-evertoni mängu kommentaator võiks mikrisse rääkida või siis veits volüümi peale keerata, suht susiseb seal

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Meke Vaata postitust
    Väga rõve delay kommentaatoritel. Olukord läbi ja siis kaks sõpra karjuvad kuskil
    See tekkis peale seda kui pilt korra seisma jäi. Muidugi see pildiseisak tekitas mini infarkti juba.

Leave a comment:

• Meke
    replied
    Väga rõve delay kommentaatoritel. Olukord läbi ja siis kaks sõpra karjuvad kuskil

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Järelvaatamises on ka see pull üleval. On ikka klounid.

Muuseas, manu-barfa enda ülekanne näitas samal ajal taimerit.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Mina vaatasin laivis. Väga hea andmine. Ja siis lambist lülitati ümber. S*ta ajab keema. Ma ei maksa sellise jama eest kümnekas kuus.
    lol

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Nalja teete? Monaco-Leverkuseni lisaaja asemel hakati hoopis barca-manu soojendust näitama.
    õige värk ju

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    võtke heaks ja nautige. bruno on parim (L) <3<3<3<3

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitas ALFØ Vaata postitust
    Viaplay promo ühele mängule on võimas, keerasin huvi pärast Monaco Leverkusen mängu peale, sest seal pidi penaltiseeria hakkama, aga Viaplay otsustab aga näidata Manchester United Barcelona mängu mida saaksin vabalt teise kanali pealt vaadata kui tahaks. Enne kui siin pidavalt erinevaid võõrkeelseid ülekandeid ja muud jama korraldati mind nii väga ei häirinud aga sellise asja peale on Eestimaal mõistlikum parem striime kasutada kui Viaplay teenust.
    Mul lülitus ümber juba enne lisaaja algust, et saaks näha, kuidas Bruno Fernandes sooja teeb.

Leave a comment:

• ALFØ
    replied
    Viaplay promo ühele mängule on võimas, keerasin huvi pärast Monaco Leverkusen mängu peale, sest seal pidi penaltiseeria hakkama, aga Viaplay otsustab aga näidata Manchester United Barcelona mängu mida saaksin vabalt teise kanali pealt vaadata kui tahaks. Enne kui siin pidavalt erinevaid võõrkeelseid ülekandeid ja muud jama korraldati mind nii väga ei häirinud aga sellise asja peale on Eestimaal mõistlikum parem striime kasutada kui Viaplay teenust.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kallis kommentaator, ma küll armastan sind, aga what the fucking fuck sa siin pendla ajal soiud? Mis otsast see viga on, mis otsast see kinni hoidmine on? Kas mingi kommentaatorite reegel, et maksku mis maksab peab kohtuniku poolt olema? Disgrace vile, DISGRACE.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Mina vaatasin laivis. Väga hea andmine. Ja siis lambist lülitati ümber. S*ta ajab keema. Ma ei maksa sellise jama eest kümnekas kuus.

Leave a comment:

Working...
X