Signaaliprobleemi jutt on bs. Rootsikeelse heliga jooksis pilt ilusti ilma probleemideta. Lisaks sellele tundus mulle arvutist vaadates, et pildi kvaliteet on isegi parem kui tavaliselt.
Mina pakuks, et tegemist on serverite probleemiga, mis ei saa suure nõudlusega lihtsalt hakkama. Kohalikule vaatajale pakutakse ilmselgelt paremat teenust kui välisriigi kliendile.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Notglt rahulikumalt mõeldes saabki aru, et just seal oli tegu signaaliprobleemidega, muud spordialad/liigad paistsid okeilt tulevad, aga esimese asjana võiks siis mingi vabandusriba panna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas NoWay Vaata postitustKirjutasin kõikidest nädalavahetuse probleemidest Viaplay Messengeri ja sain sellise vastuse:
Tere! Täname pöördumise eest! Kahjuks tegu on signaaliga mis oli edastatud meieni nii nagu te nägite. Enda poolt midagi parandada ei olnud võimalik. Saame pakkuda 25% refundi. Palun võtke vastu meie vabandused antud olukorra pärast!
Kas Tarbijakaitse midagi üldse teha ka saab selle peale? Selles suhtes, et teenus on ju olemas, lihtsalt jalka vaatamise osas pakutakse täielikku saasta, aga kui palju Tarbijakaitse kvaliteedi osas ettekirjutusi teha saab? Kui mitte mingi sisu seal üldse ei töötaks, oleks muidugi teine asi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas NoWay Vaata postitustKirjutasin kõikidest nädalavahetuse probleemidest Viaplay Messengeri ja sain sellise vastuse:
Tere! Täname pöördumise eest! Kahjuks tegu on signaaliga mis oli edastatud meieni nii nagu te nägite. Enda poolt midagi parandada ei olnud võimalik. Saame pakkuda 25% refundi. Palun võtke vastu meie vabandused antud olukorra pärast!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Sama vastus tuli ka mulle. Küsisin 100%, saadeti puu taha.
Eks pöördun siis Tarbijakaitsesse. Las annavad siis neile ka aru 2.5 euri eest.
Leave a comment:
-
Eks pöördun siis Tarbijakaitsesse. Las annavad siis neile ka aru 2.5 euri eest.
Leave a comment:
-
Kirjutasin kõikidest nädalavahetuse probleemidest Viaplay Messengeri ja sain sellise vastuse:
Leave a comment:
-
Sada pildi ja heli katkestust nii tƤna kui eile ja eile pidi ka mingit rootsi/taani kommareid kuulama sellistest mƤngudes, mis muidu peaks olema kohalikuga kaetud. RƤmpsteenus, annaks jumal et keegi teine saaks need Ƶigused endale.
Leave a comment:
-
See vist on siis õige koht, kuhu me kõik ühe toreda kirjakese saata võiks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
mul küll ei ole. on samas hakkinud küll mängu jooksul.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustJa nüüd Manu mängus ka Rootsi keele kursused
Leave a comment:
-
hetkel avaneb ainult Villa v Leicester veel eestikeelsena.
võibolla mulle tundub ainult, aga rootsikeelsetel ülekannetel on ka värvid erksamad ja pilditeravus parem.
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustNo guugeldades leiab, et ka mujal riikides samad probleemid, nt Hollandis. Ehk et ongi crap teenus ja tundub, et aitab ainult rahakotiga hääletamine.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: