Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viaplay Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Ikka parem kui etv!!! Pohhui see pilt ju xd

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Ok mul oli ka nyyd esimest korda pucis. Sad.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma juba ootan järgmise EMi vaatamist Viaplay kaudu.

Leave a comment:

• z3ro
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    No suurepärane teenus lihtsalt!
    Ja sellise jama eest võetakse tasu ‍

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    No suurepärane teenus lihtsalt!

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    ma ei tea, peale poolaega viskas mingi “tehniline probleem”. ei saanud enam appi sisse, hiljem pilt kebotas rängalt

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Koomas?

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    mine vittu, keset mängu

Leave a comment:

• El President
    replied
    ma saan aru, et te olete need 50+ põlvkonna kirkamad kriidid, kes suudavad tehnoloogia arenguga kaasas käia veel

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Mul pole digiboxi. Internet tuleb telekasse üle õhu. Kasutan Netflixi, Viaplayd, Youtube'i, Spotifyd, ETV erinevaid kanaleid ja mis iganes veel äppe olemas on. Üks pult - teleka oma. Väga mugav, tõrkeid ja probleeme pole. Digibox on ka lähiajal minevikuks saama.
    Sama, suurim takistus on hetkel ikka vist see, et kõikidel teleka op süsteemidel pole kõiki meie keskmise tarbija jaoks vajalikke äppe veel. Mis muudab olukorra kirjuks ja keeruliseks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mul pole digiboxi. Internet tuleb telekasse üle õhu. Kasutan Netflixi, Viaplayd, Youtube'i, Spotifyd, ETV erinevaid kanaleid ja mis iganes veel äppe olemas on. Üks pult - teleka oma. Väga mugav, tõrkeid ja probleeme pole. Digibox on ka lähiajal minevikuks saama.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

nende puhul on vähemalt variant, et saad ühe paketiga kõik samast karbist kindlast kohast kätte ja isegi puldiga toimib, mitte ei pea ise juurde installima hakkama või telefonist/arvutist castima. elisa enam vana digitv lahendust ei pakugi uutele liitujatele, teiste kohta ei tea.
    Äkki 2024 suveks on Viaplay ka juba igasugustes nendes asjades kaasatud, mitte täiesti eraldi olev asi, mida pean installima ja seadistama - ning siis Soccernetis needma kui pilt jälle 114p Leedu keelne värk on.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Kui palju neid 50+ inimesi praegu igasuguseid Elisa või Telia smart Tv rakendusi kasutavad? Kui nad nendega hakkama saavad, peaks ka Viaplayga saama ju.
    nende puhul on vähemalt variant, et saad ühe paketiga kõik samast karbist kindlast kohast kätte ja isegi puldiga toimib, mitte ei pea ise juurde installima hakkama või telefonist/arvutist castima. elisa enam vana digitv lahendust ei pakugi uutele liitujatele, teiste kohta ei tea.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Neid vaatajanumbreid muidugi ei avaldata. Aga praegu on vâidetavalt esikolmik:
    premm F1
    Meistrite Liiga

eesti koondise mängud on pigem nishikas. Kummaline, jah, aga ka reaalsus.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    isegi kui tasuta näitaks, siis 50+ vanuses inimesi on üsna keeruline äpile kolida. eks Eesti koondise valikmängudest ole näha, mis need vaatajanumbrid tulevad.
    Kui palju neid 50+ inimesi praegu igasuguseid Elisa või Telia smart Tv rakendusi kasutavad? Kui nad nendega hakkama saavad, peaks ka Viaplayga saama ju.

Leave a comment:

Working...
X