Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustNo suurepärane teenus lihtsalt!
Leave a comment:
-
ma ei tea, peale poolaega viskas mingi “tehniline probleem”. ei saanud enam appi sisse, hiljem pilt kebotas rängalt
Leave a comment:
-
ma saan aru, et te olete need 50+ põlvkonna kirkamad kriidid, kes suudavad tehnoloogia arenguga kaasas käia veel
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMul pole digiboxi. Internet tuleb telekasse üle õhu. Kasutan Netflixi, Viaplayd, Youtube'i, Spotifyd, ETV erinevaid kanaleid ja mis iganes veel äppe olemas on. Üks pult - teleka oma. Väga mugav, tõrkeid ja probleeme pole. Digibox on ka lähiajal minevikuks saama.
Leave a comment:
-
Mul pole digiboxi. Internet tuleb telekasse üle õhu. Kasutan Netflixi, Viaplayd, Youtube'i, Spotifyd, ETV erinevaid kanaleid ja mis iganes veel äppe olemas on. Üks pult - teleka oma. Väga mugav, tõrkeid ja probleeme pole. Digibox on ka lähiajal minevikuks saama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
nende puhul on vähemalt variant, et saad ühe paketiga kõik samast karbist kindlast kohast kätte ja isegi puldiga toimib, mitte ei pea ise juurde installima hakkama või telefonist/arvutist castima. elisa enam vana digitv lahendust ei pakugi uutele liitujatele, teiste kohta ei tea.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kui palju neid 50+ inimesi praegu igasuguseid Elisa või Telia smart Tv rakendusi kasutavad? Kui nad nendega hakkama saavad, peaks ka Viaplayga saama ju.
Leave a comment:
-
Neid vaatajanumbreid muidugi ei avaldata. Aga praegu on vâidetavalt esikolmik:
premm F1
Meistrite Liiga
eesti koondise mängud on pigem nishikas. Kummaline, jah, aga ka reaalsus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustisegi kui tasuta näitaks, siis 50+ vanuses inimesi on üsna keeruline äpile kolida. eks Eesti koondise valikmängudest ole näha, mis need vaatajanumbrid tulevad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: