Algselt postitas Thums
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
-
Kas on brauseri puhul ka mingi eelistus, mida kasutada ja mida vältida?
Chromes igatahes ei taha üldse sujuvalt töötada. Näpin neid kvaliteedinuppe ja üle 360p (või isegi 240p) ei taha minna. Korra tundub minevat 480p peale (vaevalt ma arvutis 720p näinud olen), siis minuti pärast jälle udukogu. Speedtest näitab stabiilset 150 Mbps.
Piraadistreamiga kõik ilusti 1080p, no mis crap see on...
LG webos puhul mul kaebused (seni) puuduvad, korra augusti lõpus oli mingi jõnksatus iga mõne sekundi tagant Man City mängu puhul ning tihti jäävad ekraanile nooled rippuma, aitab ainult restart.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui sa juhuslikult eile Milan vs Chelsea vaatasid (vaevalt eks) ja sul sealt ka pilt vahepeal must ei olnud, siis sa oled tõsti tulnukas!
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOot, mida nad siis niipalju ahnitsenud on? Premieri õigused pole Eestis kunagi mitme omaniku vahel jaotunud, lisaks on neil Saksa liiga ja divar, mida vaatab lisaks mulle ilmselt vaid mõni inimene. Koondisemängude ja suurturniiride puhul eelistaksin tõesti alati rahvusringhäälingut, aga mis teha.
Sellest peale kui Viaplay äpp telekas, pole ma erilisi tehnilisi probleeme tuvastanud. Kommentaatoreid on ainult vähe.
P.S. WebOS on täna juba kolm korda "ilmnes ...viga" teadet näidanud, kui olen kahel korral Atletico mängu peale teleri sättinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jonas Vaata postitust
Neid tulnukaid on sel juhul rohkem kui üks. Eile jooksis 1 poolaeg telekast nagu kulda ja teine poolaeg arvutist ka.
Täna siis kava ei toimi(nud). Nii Android TV kui WebOS peal kava tühi.
Lisaks kas komentaatorid tõesti mingit hoiatust ei saa enne reklaami? Juba palju kordi lendab poole jutu pealt reklaam sisse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui sa juhuslikult eile Milan vs Chelsea vaatasid (vaevalt eks) ja sul sealt ka pilt vahepeal must ei olnud, siis sa oled tõsti tulnukas!
Täna katsetan jälle.
Huvi pärast uurin, et kas keegi teab kedagi kellel võiks see NVIDIA Shield olla? Eestis väga palju ettevõtteid pole, kes edasi müüks. Samas, Amazonist peaks 150 euriga kätte saama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustKüsin väga võhikliku küsimuse ja toon protsessi välja. Palun täpsustage, kuidas erineb teil:
1. on telia ruuter ja samsungi telekas.
2. samsungi telekast valin puldi kaudu home menüüst viaplay funktsiooni (sama nagu nt netflixi).
3. vaatan telekast jalgpalli.
4. ma ei mäleta ühtegi, probleemi olnuna, vb üks kunagi, aga see nö igaks juhuks välja toodud.
Misasja te jahute siin päevast päeva mingite castide ja mingite asjadega? Ma reaalselt ei tea mis see chromecast ongi. Keegi kunagi üritas vist seletada, aga päris keeruline tundus.
Leave a comment:
-
Oot, mida nad siis niipalju ahnitsenud on? Premieri õigused pole Eestis kunagi mitme omaniku vahel jaotunud, lisaks on neil Saksa liiga ja divar, mida vaatab lisaks mulle ilmselt vaid mõni inimene. Koondisemängude ja suurturniiride puhul eelistaksin tõesti alati rahvusringhäälingut, aga mis teha.
Sellest peale kui Viaplay äpp telekas, pole ma erilisi tehnilisi probleeme tuvastanud. Kommentaatoreid on ainult vähe.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
Mul on samad asjad, v.a see, et telekas on LG oma (sisuliselt vahet seega pole).
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustKüsin väga võhikliku küsimuse ja toon protsessi välja. Palun täpsustage, kuidas erineb teil:
2. samsungi telekast valin puldi kaudu home menüüst viaplay funktsiooni (sama nagu nt netflixi).
4. ma ei mäleta ühtegi, probleemi olnuna, vb üks kunagi, aga see nö igaks juhuks välja toodud.
Misasja te jahute siin päevast päeva mingite castide ja mingite asjadega? Ma reaalselt ei tea mis see chromecast ongi. Keegi kunagi üritas vist seletada, aga päris keeruline tundus.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Instant highlights oli taas taustal käimas ning minusugusele ideaalne variant, sest näeb kõik tähtsamad olukorrad ära. Selle upgradega vs go3 olen väga rahul.
Leave a comment:
-
Kui sa juhuslikult eile Milan vs Chelsea vaatasid (vaevalt eks) ja sul sealt ka pilt vahepeal must ei olnud, siis sa oled tõsti tulnukas!
Leave a comment:
-
Küsin väga võhikliku küsimuse ja toon protsessi välja. Palun täpsustage, kuidas erineb teil:
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: