Algselt postitas tpx
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLeitmaa sarkasm ja kõigi kohta halvasti ütlemine saab iga hooajaga hoogu juurde. Õnneks kuulan harva ja tänaseks ka juba lõpetasin.Ja mis peamine, ei kilju nagu mõni "eit" või nagu kohalik jalgpalli ajakriajnduse korüee "ÕuDzei".
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLeitmaa sarkasm ja kõigi kohta halvasti ütlemine saab iga hooajaga hoogu juurde. Õnneks kuulan harva ja tänaseks ka juba lõpetasin.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Leitmaa sarkasm ja kõigi kohta halvasti ütlemine saab iga hooajaga hoogu juurde. Õnneks kuulan harva ja tänaseks ka juba lõpetasin.
Leave a comment:
-
mul on kaabliga netti ühendatud üsna uus Sony Google TV teler ja lisaks vahel kasutan wifiga ka Chromecast + Google TV jublakat. eelpoolmainitud puudulik ja vigane funktsionaalsus Viaplay puhul häirib. lisaks veel need leedu keele jamad mõistagi. Go3 töötab sujuvalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jonas Vaata postitust
Muidu on siiani suht tip-top kõik. Just Android TV äpist.Apple TV G4 ja toimetab enam vähem probleemideta. Paar korda on olnud tõsisemaid hädasi, aga nagu hiljem on selgundu, siis need on olnud globaalsed tõrked teenuses. App ise Apple TvOSi peal toimetab hangumata, kuigi ma olen märganud, et osad funktsioonid lakkavad toimimast. Näiteks, kui kiirvalikus parasjagu eetris oleva ülekanda peale klikata, siis näitab previewd, aga peale ülekande vaatamist samasse kohta tagasi tulles see sama funktsionaalsus enam ei tööta.
Ühesõnaga, Appel TV G4 ja see kole tarkvara on kasutatav. Usability on veidi paremaks läinud, aga kaugel selles, mis 21. sellis äpi puhul peaks olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas krot Vaata postitustNeed, kes võrdlemisi probleemivabast Android TV äpist räägivad (@cannuman, Jonas), siis mis seadme pealt teil Android TV jookseb? Chromecast 4, Mi seadmed näiteks ei olevat toetatud seadmed selle sama kasutajatoe poolt sõnastatuna, st et kui nendega ülekannet käima ei saa (ja alates ühest äpi versioonist enam väga tihti ei saa), siis oled ise loll ja kui ei meeldi, mine minema.
Teiseks, seadmeks on Chromecast with Google TV ja seal toimib näiteks menüü palju sujuvamalt kui WebOS peal.
Leave a comment:
-
Android TV äpp jookseb mul Philips 70PUS7906/12 peal. Mis puudutab igasugu erinevaid seadmeid (sh android boxid) ei ole jah toetatud, va NVIDIA Shield vms asi. Näiteks kui ma telekat ostsin, siis mul oli veel üks Android valikus, mille peale müügispets ütles, et "selle peal go3 ei jookse". Siis saigi lõpuks Philipsi peale mindud, sest selle peal töötasid kõik asjad. Endisel kolleegil on Sony Android TV ja toimib ka.
Mis puudutab Baltikumi regiooni juhti, siis tema tööülesandeid ja vastutusala ma täpselt ei oska kirjeldada, aga ma kahtlen, et ta pime/kurt on ning omalt poolt parimat ei anna, et asjad korda saaks.
Leave a comment:
-
Jonas, aga see Balti regiooni juht , mingi Läti nimega tüüp .Teda ei saa munepidi pihku võtta, et kaua võib ?
Leave a comment:
-
Need, kes võrdlemisi probleemivabast Android TV äpist räägivad (@cannuman, Jonas), siis mis seadme pealt teil Android TV jookseb? Chromecast 4, Mi seadmed näiteks ei olevat toetatud seadmed selle sama kasutajatoe poolt sõnastatuna, st et kui nendega ülekannet käima ei saa (ja alates ühest äpi versioonist enam väga tihti ei saa), siis oled ise loll ja kui ei meeldi, mine minema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tpx Vaata postitust
Naera puruks, siis liimi kokku tagasi ja naera veel korra puruksMis järgmiseks? Kui striim tööle ei hakka, siis astu kodust välja, tee postkasti ümbert vasaku jala peal hüpates 10 tiiru, siis siirdu tuppa, pane teevesi tulele ja alles siis lülita telekas uuesti sisse ja siis no 50/60 võimalus, et asi hakkab tööle
Nali naljaks, aga see on jah, üks probleem, mis mul on endal isiklikult olnud. Ja see fix ei ole "teenusepakkuja soovitus", vaid diy projekt.
Muidu on siiani suht tip-top kõik. Just Android TV äpist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jonas Vaata postitust
F1ga seoses tuli meelde, et kui ülekanne ei hakka ka pärast rakenduse restarti tööle, siis soovitan teleka vooluvõrgust välja tõmmata, et kogu süsteem ennast kinni lükkaks.
Debiilne, aga pühapäeval toimis.Mis järgmiseks? Kui striim tööle ei hakka, siis astu kodust välja, tee postkasti ümbert vasaku jala peal hüpates 10 tiiru, siis siirdu tuppa, pane teevesi tulele ja alles siis lülita telekas uuesti sisse ja siis no 50/60 võimalus, et asi hakkab tööle
- Likes 2
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
minu kogemus android/google tv teleris:
1. ei saa hüpata ühelt ülekandelt otse teisele. peab naasma kavasse, et teist ülekannet valida. brauseris saab otse.
2.1 kui avada teine äpp või vahetada sisendit ilma viaplayd sulgemata, siis naastes on ülekanne kokku jooksnud (must ekraan ilma ühegi teateta). tuleb ülekandest väljuda ja uuesti käima panna.
2.2 eelnevalt mainitud juhul jääb ka kava esilehel uuendamata. tuleb äpp sulgeda ja uuesti avada.
3. mitte jalgpalliga seonduv. kui panna mõnel filmil/sarjal subtiitrid eesti keelde, siis teistel filmidel/sarjadel, kus eesti keel puudub, ei saa üldse subtiitreid tööle panna. tuleb minna kuhugi, kus on eesti keel olemas, et vahetada see inglise keele vastu. siis töötab ka mujal, eeldusel, et inglise keeles on subtiitrid alati olemas.
küllap on funktsionaalsusega probleeme veel. kõike ei jõua jälgida. aga kõik loetletud asjad toimivad kenasti näiteks go3 rakenduses.
Debiilne, aga pühapäeval toimis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Ma ütleks et Android TV äpp on palju parem kui WebOS oma. Mingist funktsionaalsusest puudust ei tunne, pigem on probleemiks errorid ja leedu keel.
1. ei saa hüpata ühelt ülekandelt otse teisele. peab naasma kavasse, et teist ülekannet valida. brauseris saab otse.
2.1 kui avada teine äpp või vahetada sisendit ilma viaplayd sulgemata, siis naastes on ülekanne kokku jooksnud (must ekraan ilma ühegi teateta). tuleb ülekandest väljuda ja uuesti käima panna.
2.2 eelnevalt mainitud juhul jääb ka kava esilehel uuendamata. tuleb äpp sulgeda ja uuesti avada.
3. mitte jalgpalliga seonduv. kui panna mõnel filmil/sarjal subtiitrid eesti keelde, siis teistel filmidel/sarjadel, kus eesti keel puudub, ei saa üldse subtiitreid tööle panna. tuleb minna kuhugi, kus on eesti keel olemas, et vahetada see inglise keele vastu. siis töötab ka mujal, eeldusel, et inglise keeles on subtiitrid alati olemas.
küllap on funktsionaalsusega probleeme veel. kõike ei jõua jälgida. aga kõik loetletud asjad toimivad kenasti näiteks go3 rakenduses.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSelle Jonase kasutegur on ju null. Ainuke, mis ta ütleb on " Kirjutage Viaplay FB lehele kaebus " Sellest pole ju mingit kasu ... Kui koondise mäng järgmine aasta Stockholmis on siis võid Viaplay peakorterit munaga visata või vastu maja seina kusta sinna
Selle klienditeenindusega on jah imelikud lood, sest pühapäeval ei olnud asi mitte ainult loosimises, vaid kogu spordisisu oli maas. Vähemalt minul. Saatsin kirja, mille peale sain vastuse, et "on märgatud suurt tehniliste tõrgete kasvu." sisuliuselt 2 minutit pärast seda asjad toimisid. Kahjuks ei oska ma öelda, mis juhised või loogikad klienditeenindusega on. See VPNi küsimus olukorras, kus sisuliselt kõigil on teenus maas, tundub jabur. Piisaks ju sellest, et mine ise Viaplay platvormile ja vaata...
Põhjus, miks ma soovitan FB'sse kirjutada, on see, et siis jääb märge maha nende enda süsteemi, et asjad on pekkis. See on ainuke asi, mida lubada saan.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: