Flora kodumängu stuudio ja ülekanne oli täitsa nagu päris.
Miks täna polnud Instant Highlightsidel ingliskeelseid kommentaare, nagu Meistrite Liigas? Otseselt ei häiri, aga võiks ju...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLäheb ju ühe klikiga 15 sekki tagasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitust
Edit:
Tagasi võiks ka saada kerida. Nagu YouTube’is mul pandud, et ühe klikiga läheb 5s tagasi. Ülimugav oleks ise mõnda olukorda veelgi täpsemalt üle vaadata.
Leave a comment:
-
Ma juba praegu Viaplay suur fänn.
+ Kõik mängud ühes kohas. Ava lihtsalt rakendus ja naudi. Mäng ei meeldi? Kümme teist mängu on nupuvajutuse kaugusel.
+ Palju sujuvam pilt Go3-ga võrreldes, mis elab endiselt aastas 2010.
+ Kuuldavasti toovad Premier League’i ka Go3-st järgmisel aastal ära.
- Staadionihelid mind ennast ei häiri, kuid pikas plaanis võivad nad häirima hakata. Kasvõi ingliskeelsete kommentaatorite toggle nupp oleks super. Just nimelt toggle nupp, sest staadionihelid oleksid aeg-ajalt väga hea vaheldus.
- Kruus ja Vara
7/10, sest annab veel asju paremaks muuta, aga mul poleks midagi selle vastu kui Viaplay’st saaks eestlaste jaoks spordi Netflix. Veel rohkem valikut juurde!
Edit:
Tagasi võiks ka saada kerida. Nagu YouTube’is mul pandud, et ühe klikiga läheb 5s tagasi. Ülimugav oleks ise mõnda olukorda veelgi täpsemalt üle vaadata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustTegelikult võiksite kunagi selle kino ära teha, et mingi foorumi vastasseis kuhugi sobivale mängule peale lasta. Linnupoja vs Nasfal või mingi muu taoline klassik. Reitingud oleks vägevad!
Leave a comment:
-
Tegelikult võiksite kunagi selle kino ära teha, et mingi foorumi vastasseis kuhugi sobivale mängule peale lasta. Linnupoja vs Nasfal või mingi muu taoline klassik. Reitingud oleks vägevad!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSinna vist ei leitud kommentaatorit. Enamus olid Flora mänguga hõivatud. Vist. Ma pidin algusest peale Roma-CSKA Sofia mängu peal olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, päeval oli kindlalt Lesteri mäng eestikeelse kommiga. Nüüd on mingi staadionitürnüffel jälle.
Leave a comment:
-
Kuulge, päeval oli kindlalt Lesteri mäng eestikeelse kommiga. Nüüd on mingi staadionitürnüffel jälle.
Leave a comment:
-
Järvelat on valus kuulata. ta on kõige Floraga seonduvaga vindi juba nii üle keeranud, et isegi võidetud kahevõitlused ja poolohtlikud olukorrad kutsuvad orgasmilisi hüüdeid ja ülistavaid epiteete esile. ei julge mõelda, mis Flora värava korral juhtub.
#palunstaadioniheli
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustFlora mängu juures on märksõna "Stuudio", što eto?
Leave a comment:
-
positiivselt üllatunud. viaplay kuningaks.
kogu menüü on veel boonus, mängude vahetamine jne on ka lihtsalt ideaalseks tehtud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustTäna on kava järgi 29 st mängust ülekanne. Eile oli Spartak - Legia, tundub, et siis 30 kokku . Pole paha, või mis
Leave a comment:
-
Täna on kava järgi 29 st mängust ülekanne. Eile oli Spartak - Legia, tundub, et siis 30 kokku . Pole paha, või mis
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: