Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viaplay Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Marts
    replied
    Flora kodumängu stuudio ja ülekanne oli täitsa nagu päris.

Miks täna polnud Instant Highlightsidel ingliskeelseid kommentaare, nagu Meistrite Liigas? Otseselt ei häiri, aga võiks ju...

Leave a comment:

• Solskjær
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Läheb ju ühe klikiga 15 sekki tagasi.
    Aa, ma polnud veel mobiilirakendust kasutanud. Smart TV-l endal see funktsioon veel puudub, aga ma just proovisin ja alternatiivina AirPlay’ga telekasse üle viies saab edasi-tagasi ka kerida. Kasutan siis senikaua seda. Väga hea!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Solskjær Vaata postitust

Edit:
    Tagasi võiks ka saada kerida. Nagu YouTube’is mul pandud, et ühe klikiga läheb 5s tagasi. Ülimugav oleks ise mõnda olukorda veelgi täpsemalt üle vaadata.
    Läheb ju ühe klikiga 15 sekki tagasi.

Leave a comment:

• Solskjær
    replied
    Ma juba praegu Viaplay suur fänn.

+ Kõik mängud ühes kohas. Ava lihtsalt rakendus ja naudi. Mäng ei meeldi? Kümme teist mängu on nupuvajutuse kaugusel.
    + Palju sujuvam pilt Go3-ga võrreldes, mis elab endiselt aastas 2010.
    + Kuuldavasti toovad Premier League’i ka Go3-st järgmisel aastal ära.

- Staadionihelid mind ennast ei häiri, kuid pikas plaanis võivad nad häirima hakata. Kasvõi ingliskeelsete kommentaatorite toggle nupp oleks super. Just nimelt toggle nupp, sest staadionihelid oleksid aeg-ajalt väga hea vaheldus.
    - Kruus ja Vara

7/10, sest annab veel asju paremaks muuta, aga mul poleks midagi selle vastu kui Viaplay’st saaks eestlaste jaoks spordi Netflix. Veel rohkem valikut juurde!

Edit:
    Tagasi võiks ka saada kerida. Nagu YouTube’is mul pandud, et ühe klikiga läheb 5s tagasi. Ülimugav oleks ise mõnda olukorda veelgi täpsemalt üle vaadata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Tegelikult võiksite kunagi selle kino ära teha, et mingi foorumi vastasseis kuhugi sobivale mängule peale lasta. Linnupoja vs Nasfal või mingi muu taoline klassik. Reitingud oleks vägevad!
    Ei usu, meil on siin ikka üsna pisike kildkond vaatajatest.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Tegelikult võiksite kunagi selle kino ära teha, et mingi foorumi vastasseis kuhugi sobivale mängule peale lasta. Linnupoja vs Nasfal või mingi muu taoline klassik. Reitingud oleks vägevad!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sinna vist ei leitud kommentaatorit. Enamus olid Flora mänguga hõivatud. Vist. Ma pidin algusest peale Roma-CSKA Sofia mängu peal olema.
    No helistand mulle, kui nii suur puudus on...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuulge, päeval oli kindlalt Lesteri mäng eestikeelse kommiga. Nüüd on mingi staadionitürnüffel jälle.
    Sinna vist ei leitud kommentaatorit. Enamus olid Flora mänguga hõivatud. Vist. Ma pidin algusest peale Roma-CSKA Sofia mängu peal olema.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuulge, päeval oli kindlalt Lesteri mäng eestikeelse kommiga. Nüüd on mingi staadionitürnüffel jälle.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Järvelat on valus kuulata. ta on kõige Floraga seonduvaga vindi juba nii üle keeranud, et isegi võidetud kahevõitlused ja poolohtlikud olukorrad kutsuvad orgasmilisi hüüdeid ja ülistavaid epiteete esile. ei julge mõelda, mis Flora värava korral juhtub.

#palunstaadioniheli

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Flora mängu juures on märksõna "Stuudio", što eto?
    19.15 algab. Stuudios Jonas Grauberg ja Martin Reim. Kommenteerivad Ott Järvela ja Ingemar Teever.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    positiivselt üllatunud. viaplay kuningaks.

kogu menüü on veel boonus, mängude vahetamine jne on ka lihtsalt ideaalseks tehtud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Täna on kava järgi 29 st mängust ülekanne. Eile oli Spartak - Legia, tundub, et siis 30 kokku . Pole paha, või mis
    See on see, mis peabki olema ja mida Go3 ei suutnud pakkuda.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Flora mängu juures on märksõna "Stuudio", što eto?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Täna on kava järgi 29 st mängust ülekanne. Eile oli Spartak - Legia, tundub, et siis 30 kokku . Pole paha, või mis

Leave a comment:

Working...
X