Algselt postitas gd77
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKas te saate aru, et Aeti te enam nii tihti ei näe?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustOM jalgpalliturniir läheb TV3/Viasatile?
Kommentaar
-
Ära muretse. Kõik said aru. ETV proovis lihtsalt rohkem huumorit stuudiosse tuua.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustI mean, kas vaatajate hulgas on inimesi, kes inglise keelest üldse aru ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustOM jalgpalliturniir läheb TV3/Viasatile?
Ehk siis jalgpalliturniir kaasaarvatud. See mis on VSBs (ehk siis eestikeelsete kommentaaridega) on veel lahtine ja eks see sõltu programmi koostajatest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKui vajalik see Pehrssoni jutu tõlkimine oli üldse...I mean, kas vaatajate hulgas on inimesi, kes inglise keelest üldse aru ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi näe midagi sealt enam. Äkki teed kokkuvõtte?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTäiesti tavaline kolleegide omavaheline lõõpimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMingi ülevaate võiks ikka teha. Kes kellele ja mida?
Tarmo Tiisler Tore, et oled motiveerunud.
Like · Reply · July 23 at 6:20pm
Aet Süvari
Aet Süvari Kohe näha, et puhkus on sind pehmoks muutnud - tavaline sarkasm on asendunud lääge kaasa kiitmisega. Nõrk.
Like · Reply · 1 · July 23 at 6:22pm
Tarmo Tiisler
Tarmo Tiisler Vastupidi, olles eemal kibestunud kolleegidest, avan oma hingelaekaid ja tšakraid ilma igasuguse mentaalse blokita.
Like · Reply · 3 · July 23 at 6:24pm
Veiko Soo
Veiko Soo Tarmo, sa jäid ühest väga vingest mängust ilma, andmist oli ikka korralikult!
Like · Reply · 1 · July 23 at 6:26pm
Tarmo Tiisler
Tarmo Tiisler Ma andsin kodus ka, jalaga muruniidukile.
Like · Reply · 2 · July 23 at 6:29pm
Steiv Silm
Steiv Silm Ja Magoliast :P
Like · Reply · July 23 at 6:35pm
Margus Tamm
Margus Tamm Selles, Steiv, võid mind süüdistada :P
Like · Reply · 1 · July 23 at 8:15pm
Gert Kark
Gert Kark Ma kujutan ette jah, Aet, Narva-sõidud olid alati üliägedad
Like · Reply · 1 · July 23 at 9:33pm
Tiina-Mari Koljak
Tiina-Mari Koljak Kui ma tohikisin teie lugupeetud korüfeede vestlusesse ennast hetkeks sisse sokutada ja öelda, et - herr Kark, kas väikest nostalgiapirsara Narva poole poetamise asemel ei oleks ehk trendikam ise see tripp uuesti läbi teha? Mis sa Tõnn, va mugavuspagulane maurad seal eemal, kapitalistlikus ühiskonnas niisama...
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustNagu juba teemast läbi käinud, siis toogu Eeva stuudiosse ära ja siis pole kellelgi enam piisavalt tähelepanu midagi küsimuste/vastuste kvaliteedi kohta kobiseda.
ERR vahendab Rio olümpiat teles, raadios, internetis ja mobiilis
Suurvõistlusi vahendab eestlastele kaks ERRi olümpiastuudiot. Neist üks asub Rio de Janeiro olümpiapargi telekeskuses ja teine Tallinnas, mida juhivad ajakirjanikud Aet Süvari, Margit Kilumets ja Eeva Esse. Olümpiastuudio on eetris kolmel korral päevas - varahommikul, et võtta kokku öised sündmused, pärastlõunal enne uue võistluspäeva algust ning hilisõhtul, võistluspäeva viimase kolmandiku eel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar