Kui chairmani staatust on hetkel : In process of board takeover , siis kui suur on võimalus ,et takeover ebaõnnestub ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
kui kellegil FM08-le taktikat vaja siis ma tegin FMLives selle sarnasele mängumootorile imelise taktika... http://sexandfootball.blogspot.com/2...-and-only.html
Kommentaar
-
Algselt postitas hheipss Vaata postitustKeegi veel mängib ka seda või on kõik juba 2010-2011 omadele üle läinud ? :Phttp://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!
Kommentaar
-
Ostnud olen enda Hull'i:
Seid Khiter (AMC/FC)1.1m (22 aastane väga heade statidega prantsuse ründaja)
Herold Goulon (DM) 1m (väga hea noor keskpoolik) 19 aastane prantslane)
Raio Piiroja (põhi kaitsja) 700k
Udoji (bulgaaria) 325k põhi väravalööja. fännid väga rahul. ise ka
Gabriel Torje (rumeenia) noor tuleviku lootus. Plaan viia ikka hull tippu
lisaks siis mõned vähemtähtsad ostud. Kink, Lindpere, Kruglov ja mõned noored.
Võistkond nimede järgi on ikka väga korralik, aga no tulemust ei ole. Okochale tuleks ainult uus asendaja leida, aga klubi enam pappi ei anna
Kommentaar
-
täiesti haige mäng. võidan järjest 3 mängu, sealjuures viimase stoke vastu 7-0, ja siis tuimalt 5 kaotust jutti. ja no, vastate väravavahid - 2 võimalust, kas nad on ilgelt sitad, või mingi maailmaklassi mängijad. Ja enda ründajad, oeeeh. post, post, post, mööda, üle, 1on1, väravavahile sülle jne. esimene hooaeg hull'iga varsti läbi. lubasin, et tulen top 10nese, aga hui, hetkel olen minig 19 vist. ilge vahe ka sees järgmistega. ma ei saa aru, mis ma tegema peaks. kas viga võib ka selles olla, et nt. 3-4 põhimeest ei oska hästi inglise keelt?
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitusttäiesti haige mäng. võidan järjest 3 mängu, sealjuures viimase stoke vastu 7-0, ja siis tuimalt 5 kaotust jutti. ja no, vastate väravavahid - 2 võimalust, kas nad on ilgelt sitad, või mingi maailmaklassi mängijad. Ja enda ründajad, oeeeh. post, post, post, mööda, üle, 1on1, väravavahile sülle jne. esimene hooaeg hull'iga varsti läbi. lubasin, et tulen top 10nese, aga hui, hetkel olen minig 19 vist. ilge vahe ka sees järgmistega. ma ei saa aru, mis ma tegema peaks. kas viga võib ka selles olla, et nt. 3-4 põhimeest ei oska hästi inglise keelt?
See 1:1 võimaluste raiskamine võiks justkui sellele viidata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar